Suden tie – mitä voimme oppia susilta?

Voimaeläimiä kutsutaan myös sielueläimiksi tai shamanistisessa perinteessä henkioppaiksi, suojeluseläimiksi. Voimaeläin on enemmän kuin eläin, josta pidämme. Nämä eläimet välittävät viestejä, jos herkistymme kuuntelemaan. Eläinten viestit voivat auttaa sinua tuomaan näkyväksi itsestäsi osia jotka ovat unohtuneet ja joiden olisi hyvä vahvistua!

On useita tapoja löytää oma voimaeläin, tai antaa sen paremminkin löytää sinut. Eri eläimet voivat nousta esiin eri elämänvaiheissa. Voimaeläimet liikkuvat tajunnan vaihtoehtoisissa tiloissa, eli kun alitajuntasi on vallassa. Nämä karvaiset, suomuiset tai siivekkäät henkioppaat voivat ilmaantua unien maailmassa, meditaatioissa, tai kun teet taidetta, liikut luonnossa vahvassa flow-tilassa tai saatat saada eläimestä näyn rituaalissa tai etiäisenä. Eläin voi tulla esille myös kutsumalla, voit esimerkiksi nukkumaan mennessä pyytää sitä näyttäytymään sinulle unessa. Mitä eläin on tullut kertomaan sinulle?

Susi on aina ollut minun, sekä monen muun pohjoisen asukkaan voimaeläin! Se on kulkenut mukanani lapsuudesta naiseuteen. Susi on villeyden ja vapauden, mutta myös hoivan, heimouden ja äitiyden symboli. Mitä voimme oppia susilta?

 

 

Lue lisää voimaeläimistä ja villistä vapaudesta kirjastani Lumoava nainen – Tunne villi voimasi.

Valokuvat: Pixabay / Colfelly, Christels

Täältä löydät koottuna kaikki aiemmat kirjoitukseni.

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image