7 tapaa rentoutua täydellisesti lomalla – ”Kuvittele, että olet elämän turvallisessa syleilyssä”

1. Katsele pilviä

Katsele, miten pilvet lipuvat hiljalleen taivaalla. Ne ovat kuin ajatukset, jotka tulevat ja menevät. Niihin ei tarvitse tarttua eikä niitä tarvitse analysoida.

2. Kuuntele luonnon ääniä

Laita silmät kiinni ja anna kuuloaistisi terästyä: linnut, tuuli, pörriäiset, puiden kahina, taustaäänet – kaikki sulassa sovussa, pehmeinä ja täydellisinä. Rauhoittavaa ja tuudittavaa luonnon musiikkia, jonka tahdissa on ihana heijata.

3. Kuuntele äänikirjoja

Näköaisti vie aisteista eniten kaistaa aivoilta. Kun suljet silmät, saat luotua oman ihanan tilan. Kuuntele riippumatossa äänikirjoja, ja sukella tarinoiden tai oivallusten matkaan. Kuuntele esim.

(HUOM! Kuuntele nämä tai muut äänikirjat ILMAISEKSI kesän aikana! Storytel tarjoaa vain Hidasta elämää -lukijoille 30 päivää maksutonta kuunteluaikaa kaikille äänikirjoille! JEE! Tarjouksen pääset ottamaan käyttöön klikkaamalla tästä linkistä.)

4. Nuku päikkärit

Anna palauttavan unen lipua pehmeästi ja antaudu sille kokonaan. Kesäpäivät ovat täydellisiä ulkopäikkäreille. Nukkuminen on kuin laittaisi rahaa pankkiin!

5. Meditoi

Keskity hengitykseen tai tee tietoinen rentoutus keholle. Tee oma meditaatio tai kuuntele ohjattu rauhoittuminen. Meditaatio auttaa mieltä ja kehoa rentoutumaan tehokkaasti.

6. Unelmoi

Anna ajatusten lennellä vapaana ihanissa unelmissa. Tunnustele, mikä saa sydämesi sykähtämään, ja kasvata tunnetta ja anna sen levitä kehoosi juuri siinä, missä olet. Ehkä unelmat tuudittavat sinut lempeisiin uniin…

7. Lennä

Kun rentoudut riippumatossa, kuvittele, että olet elämän turvallisessa syleilyssä. Elämä kantaa ja keinuttaa sinua, ja sinä voit lentää vapaana. Voit luottaa siihen, että siipesi kantavat, vaikka rentoudut täysin – ei tarvitse puristaa ja pinnistellä ♥