9 ihanaa asiaa, joita koirat meille antavat – “Iloisuus, joka tempaa mukaan, vaikka olisi kuinka alakuloinen tai väsynyt”


Mainosyhteistyö kustantamo Johnny Knigan kanssa.

Kysyimme Hidasta elämää -lukijoilta Facebookissa ja Instagramissa, mitä koirat ovat teille opettaneet ja mikä on koirissa ihaninta. Tässä 9 vastauksista poimittua ihanaa ja arvokasta asiaa.

Lisää koskettavia tarinoita ihmisen ja koiran suhteesta voit lukea Heli Mäenpään Etsii omaa ihmistä -kirjasta (Johnny Kniga, 2022), joka kertoo 25 rescuekoiran koskettavat tarinat.

1. Luottamusta elämään

“Ihaninta on että espanjan rescuekoirani on niin luottavainen ja avoin elämälle vaikka olikin joutunut hylätyksi ❤️ Olen oppinut koiraltani että vaikeuksien kautta voi päästä voittoon ❤️”

2. Kykyä olla läsnä tässä hetkessä

“Parasta on läheisyys ja läsnäolo, ja hän niin tarkasti aina kuuntelee. Aina iloinen ja energinen, joka paikassa mukana. Täydellinen koira, minun elämäni eläin. Opettanut minulle hetkeen pysähtymistä. 🥰 🥰 🥳”

3. Kokemuksen siitä, että olen rakastettu

“Koirassani on parasta aivan kaikki, se valtava määrä pyyteetöntä rakkautta mikä pitää elämän mieluisana ❤ ❤ ❤ rescue Espanjasta. Minä en pelastanut häntä, hän pelasti minut 🤍”

4. Optimistista elämänasennetta

“Optimismi, itseluottamus ja peräänantamattomuus. Momo-koirani on ollut melkein koko ikänsä sokea, mutta siitä huolimatta reippaasti liikkuu kotona ja ulkona, ja luottaa siihen, että pärjää.”

5. Ystävyyttä

“Mun koirassa parasta on sen ehdoton ystävyys. Se on aina mukana kaikkialla, mun paras ystävä ❤️ Se on opettanut mulle paljon kärsivällisyyttä ja jollain tapaa myös armollisuutta itseä kohtaan. Me ei mahduta muiden muotteihin, mutta se on täysin ok! ❤️”

6. Rauhoittumista ja pysähtymistä

“Koirassani ihaninta on sen ehdoton rakkaus ja luottamus ❤️ Olen oppinut koiraltani rauhoittumisen ja pysähtymisen jaloa taitoa. Että aina ei ole kiire jonnekin. Voi vaan samoilla pitkin metsiä yhdessä, ihailla luonnon kauneutta, kuunnella linnunlaulua ja tuntea tuulen iholla. Koirani ❤️”

7. Kokemuksen siitä, että olen ihana omana itsenäni

“Koirassani on parasta juuri se ihana itse koira ❤ 🐾 🐾 Opettanut minulle, että olet juuri se ihana itsesi 🥰 ❤ 👍”

8. Aitoa iloa, joka tarttuu

“Iloisuus, joka tempaa mukaan vaikka olisi kuinka alakuloinen tai väsynyt. Kutsunkin koiriani tassuterapeuteiksini. Ja niitä tarvitsen ❤️”

9. Kodin tuntua

“Koirissa parasta on kaikki ❣ Ne on enkeleitä maanpäällä. Ne opettaa rakkautta, luottamusta, lojaaliutta, hetkessä elämistä, anteeksi antamista, huumoria, hauskuutta ja suunnattoman määrän kiintymystä. Voimmeko ikinä olla heille tarpeeksi hyviä? Asunnosta tulee koti koirien kanssa, kiitos koirat! ❤ 🐶”

Koskettavia tarinoita koiran ja ihmisen kohtaamisista voit lukea Heli Mäenpään kirjasta Etsii omaa ihmistä. Kirja kertoo 25 rescuekoiran ja heidän oman ihmisensä tarinan. Jos harkitset uuden elämän tarjoamista pelastetulle koiralle, tästä kirjasta saat tärkeää tietoa rescuekoiran hankinnasta.

Kirjan löydät TÄÄLTÄ.

 

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image