Auringonkukkapatongista teet herkullisen eväsleivän, joka sopii myös herkkävatsaisille

Teksti: Hanna-Leena Turpeinen

Oletko haaveillut piknik-korin täytteestä, joka ei saa vatsaasi turpoamaan? Niin minäkin. Valitettavan usein tavallisen vehnäpatongin syötyä vatsa saattaa alkaa oireilla ja olo muuttua väsyneeksi. Saatat ehkä olla yliherkkä gluteenille. Valkoisen puhdistetun vehnän tilalle löytyy myös gluteeniton eväskorin täyte. Auringonkukkapatonki muistuttaa aivan Pariisin mukulakivikaduilta ostettua sukulaista mutta tämä on täysin gluteeniton. Täytä patonki omilla suosikkitäytteilläsi. Minun patonkiini sujahti ihanan kesäinen makuyhdistelmä grillattua halloumi-juustoa, hempeän suolaista pestoa sekä makeaa mansikkaa. Muuta en juuri nyt kaipaakaan…

PATONKI-IDEA

1 x Vuohelan herkku Auringonkukkapatonki

vihreää pestoa

luomu halloumi-juustoa

tuoreita mansikoita

VAIHE 1) Halkaise patonki pitkittäissuunnassa ja täytä lempitäytteilläsi. Tadaa, valmista.

Artikkeli on toteutettu yhteistyössä Vuohelan Herkun kanssa. Kaikki Vuohelan herkun tuotteet ovat luontaisesti gluteenittomia. Löydät tuotteet ruokakauppojen hyllyiltä tai voit tilata niitä myös suoraan Vuohelan Herkun -verkkokaupasta

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image
OSTA 3 MAKSA 2  kirjat & kortit 
PUOTIIN
close-image