Inkiväärillä ja kurkumalla terästetty porkkanamehu auttaa kehoa puhdistautumaan

Kehittelin ruoansulatuksen ja kehon puhdistustyön tueksi valloittavan porkkanamehun.

Jätä siis valmismehut kaupan hyllylle ja purista itse tuoremehu, jossa ei ole säilöntäaineita, saati lisättyä sokeria. Luonnon antimista löytyy runsaasti keholle tarpeellisia ravintoaineita luontaisessa muodossa.

PARANTAVA PORKKANAMEHU

350 g luomuporkkanoita

2 luomusitruunaa

pikkurillin kokoinen pala tuoretta luomukurkumaa

10 g tuoretta luomuinkivääriä

VALMISTUSOHJE: Kuori kaikki raaka-aineet ja purista mehulingolla valmiiksi mehuksi. Nauti tuoreena.

Porkkana: Sisältää muun muassa beetakaroteenia, kuituja ja A-ja C-vitamiinia. Porkkanoiden nauttiminen auttaa maksaa puhdistustyössä, tukee ruoansulatusta ja vahvistaa immuunijärjestelmä. Porkkana myös lisää kehon emäksisyyttä.

Sitruuna: Sitruunassa on kaliumia ja ravintokuitu pektiiniä. Se on maultaan hapan mutta muuttuu kehossa emäksiseksi. Sitruuna myös tukee ruoansulatusta ja suojelee soluja vaurioilta.

Kurkuma: On varsinainen terveyspommi. Se vahvistaa kehon puolustusjärjestelmää ja on luonnollinen maksan puhdistaja. Kurkuma myös estää tulehduksia ja lievittää kipuja.

 Inkivääri: On luonnon oma lääke tulehduksia vastaan. Se vahvistaa elimistön sisäistä puolustusjärjestelmää. Inkivääri myös nopeuttaa aineenvaihduntaa ja vilkastuttaa ruoansulatusta.

Sinä ihana ❤ Tasan 2 kuukautta jouluaattoon.  Saat ilmaisen toimituksen  (arvo 5,90€) verkkopuodin ostoksesta kun lisäät ostoskoriin  Lempeiden sanojen joulukalenterin . Etu aktivoituu koodilla JOULU24 ja on voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka.
Lempeiden sanojen joulukalenteri!
close-image
Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image