11 asiaa, jotka sielusi haluaa sinun tietävän

1. Olet kokonainen ja arvokas.

Olet syntynyt sisäsyntyisesti arvokkaana ja riittävänä. Sinä olet kokonainen ja täydellinen ja sinulla on kaikki se, mitä tarvitset juuri nyt tässä hetkessä. Etsimäsi vastaukset ja täyttymys eivät koskaan ole olleet ulkopuolellasi. Löydä täyttymys sisältäsi, ja koko maailma alkaa heijastaa kokonaisuuttasi.

2. Sinua johdatetaan.

Saatat tuntea olosi yksinäiseksi tai että kaikki maailman paino on harteillasi. Totuus on, että korkeampi minäsi on täällä kanssasi aina ja tarjoaa sinulle oivalluksia, inspiraatiota ja voimaa, joita haet. Sinun täytyy vain luopua kontrollista ja pyytää apua.

3. Olet seikkailija.

Olet täällä maan päällä kokeaksesi elämäsi seikkailun. Valitsit olla täällä paljastaaksesi, luodaksesi, ilmaistaksesi, oppiaksesi, laajentaaksesi ja kokeaksesi elämää sellaisin tavoin, joihin et kykene silloin kun et ole fyysisessä muodossa. Joten ota avosylin vastaan tämä lahja, joka on elämäsi.

4. Elämä heijastaa sinua.

Ulkoinen maailmasi ja olosuhteesi heijastavat sisäistä maailmaasi. Maailma toimii peilinäsi auttaakseen sinua jalostamaan uskomuksiasi ja mieltymyksiäsi, jotta voit luoda elämän, josta saat aina vain suurempaa iloa ja täyttymystä.

5. Ilollasi on merkitystä.

Ilo on ohjausjärjestelmäsi, joka kertoo sinulle, mihin sinun tulisi mennä elämässä seuraavaksi. Kiinnitä huomiota kaikkeen, mikä saa sinut tuntemaan olosi intohimoiseksi, innostuneeksi ja olemaan täysin elossa. Luota näihin tunteisiin ja seuraa niitä – sydämesi tietää enemmän kuin rationaalinen mielesi.

tahtitaivas

6. Kaikki tapahtuu sinua varten.

Jokainen ihminen ja tilanne elämässäsi auttaa sinua oivaltamaan enemmän itsestäsi, jotta voit kehittyä tietoisemmaksi ja voimautuneemmaksi olennoksi. Jos törmäät elämässäsi samoihin tilanteisiin kerta toisensa jälkeen, koita löytää niiden opetus ja kiitä niitä siitä.

7. Mitään ei tarvitse korjata.

Sinä et tarvitse korjaamista tai apua – pikemminkin tarvitset itsen rakastamista ja hyväksyntää. Kun osoitat itsellesi ehdotonta rakkautta ja myötätuntoa, vanhat hyödyttömät ajatus- ja käyttäytymistavat alkavat hiipua luonnollisesti pois.

8. Olet ainutlaatuinen.

Olet ainutkertainen sekoitus intohimoja, lahjakkuuksia, mielenkiinnon kohteita ja outouksia. Jos sinulla ei ole rohkeutta olla oma itsesi, kukaan muukaan ei voi tehdä sitä puolestasi, ja kiellät maailmalta sen upean ja korvaamattoman lahjan, joka olet.

9. Olet vastuussa.

Sinä saat valita, miten reagoit elämään ja mihin päätät keskittyä ja mitä luoda. Sen sijaan, että syyttäisit toisia ihmisiä tai tapahtumia elämästäsi ja tunteistasi, valitse kuinka haluat reagoida ja mitä haluat tuntea.

10. Olet voimakas.

Suurimmat rajoitukset, joita elämässäsi kohtaat, eivät tule olosuhteistasi, vaan omista rajoittuneista uskomuksistasi siitä, kuka olet ja mitä pystyt tekemään. Olet todella paljon voimakkaampi kuin tiedätkään.

11. Sinua rakastetaan ehdottomasti.

Sinut luonut elämän voima ja korkeampi itsesi rakastavat sinua ehdottomasti juuri sellaisena kuin olet. Kun väität olevasi virheellinen tai riittämätön, riitelet sen elämänvoiman kanssa, joka loi sinut juuri sellaiseksi kuin olet. Sinua rakastetaan käsittämättömän paljon kaikin tavoin, aina, loputtomasti.

Lähde

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image
OSTA 3 MAKSA 2  kirjat & kortit 
PUOTIIN
close-image
10€ OSTOSRAHAA etukoodilla FESTARIT10 
PUOTIIN
close-image