Voisiko tauko työpaikalla olla myös tällainen?

Laulaja-lauluntekijä Mikko Harju vieraili kauniina helmikuisena iltapäivänä Hidasta elämää -toimistolla esittämässä uusia laulujaan. Videolla Mikko esittää hittinsä ”Mä olen tässä”. Lue lisää Mikosta ja tästä poikkeuksellisesta rakkauslaulusta täältä.

Meille tämä Mikon esiintyminen oli erilainen 15 minuutin meditaatio kesken työpäivän. Saimme laulujen lempeiden sävelten kantamana käydä lyhyessä ajassa läpi koko tunneskaalan. Mietimme myös, mitä tapahtuisi, jos tällaisia pieniä ”työhyvinvointihetkiä” järjestettäisiin useammin?

Aiheeseen liittyviä tuotteita Hidasta elämää -puodissa:
 • Magneetti voimalauseella – Maailma on täynnä ihania asioita

  Magneetti voimalauseella – Ihania asioita

  3,90  (sis. alv)
  Lisää ostoskoriin
 • Magneetti voimalauseella - Tykkään sinusta

  Magneetti voimalauseella – Tykkään sinusta

  3,90  (sis. alv)
  Lisää ostoskoriin
 • 0LAG_1_kan.indd

  Sydänjuttu -kirja

  5 / 5
  27,90  (sis. alv)
  Lisää ostoskoriin