Voisiko tauko työpaikalla olla myös tällainen?

Laulaja-lauluntekijä Mikko Harju vieraili kauniina helmikuisena iltapäivänä Hidasta elämää -toimistolla esittämässä uusia laulujaan. Videolla Mikko esittää hittinsä ”Mä olen tässä”. Lue lisää Mikosta ja tästä poikkeuksellisesta rakkauslaulusta täältä.

Meille tämä Mikon esiintyminen oli erilainen 15 minuutin meditaatio kesken työpäivän. Saimme laulujen lempeiden sävelten kantamana käydä lyhyessä ajassa läpi koko tunneskaalan. Mietimme myös, mitä tapahtuisi, jos tällaisia pieniä ”työhyvinvointihetkiä” järjestettäisiin useammin?

Aiheeseen liittyviä tuotteita Hidasta elämää -puodissa:
 • Samaan tahtiin -kaulakorupari

  25,00  (sis. alv)
  Lisää ostoskoriin
 • Ale!

  Tikapuut rakkauteen – Tehtäväkirja

  17,90  14,50  (sis. alv)
  Lisää ostoskoriin
 • Ale!

  Rakkauspaketti

  51,50  39,90  (sis. alv)
  Lisää ostoskoriin