Kuvia suomalaisista rakkaustarinoista päätyi musiikkivideolle – Katso ja rakastu!

Laulaja ja lauluntekijä Mikko Harju julkaisi marraskuun 2015 alussa singlen Mä olen tässä, joka nousi nopeasti Spotifyn Finland Viral 50 -listan neljänneksi. Biisi syntyi Mikon kirjoittaman lauseen ”samaan tahtiin” ympärille, kun hän kysyi ystävältään mikä hänelle on tärkeintä parisuhteessa:

”Se, että tapahtuipa mitä vain, pitkiä työmatkoja tai riitoja, niin voi luottaa että toinen on siinä.”

Lupaus ”mä olen tässä” kannattelee myös laulua. Mikko halusi luoda kappaleelle videon, jossa olisi kuvia rakastavaisista. Hän aloitti Facebookissa kampanjan, jossa pyysi kuulijoitaan jakamaan kuviaan ja tarinoitaan parisuhteesta. Pyyntöön vastattiin enemmän kuin lämpimästi, sillä kuvia on ehtinyt tulvia jo yli tuhat kappaletta. Yhteisöllisyys osoitti voimansa, ja tulos on nyt ikuistettu musiikkivideoksi. (Voit katsoa sen yltä.)

Mikko Harju

Tässä on yksi rakkaustarinoista:

”Siit on yli 60 vuotta, kun ollaan ensimmäisen kerran tavattu, häät juhlittiin 6. heinäkuuta 1957. Asia oli nimittäin niin, että silloin tarvi olla 21-vuotias ennen ku sai mennä naimisiin ja mä odotin, että Irma pääsee siihen ikään. Mulla oli sillon sellanen siniharmaa Letukka, ei Suomessa ollut siihen aikaan ku vähän yli 100 000 autoa.

Oli kesäinen sunnuntaipäivä, kun heitin Irman kotiin viikonlopun jälkeen. Tuleva appiukko istui siinä portailla soittaen viisirivistä haitaria, tapasin hänet silloin ensimmäistä kertaa. Appi kysäsi, mitäs mä poika soitan sulle ja se oli ele, joka tarkoitti mun hyväksymistä vävyehdokkaaksi.

Siitä noin vuoden päästä tanssittiin meidän häitä. Puut kaadettiin metsästä, vietiin sahalle ja valmiista lautatavarasta me sitten veljen kanssa rakennettiin tuo kuvassa oleva tanssilava. Lava purettiin kun häät oli juhlittu ja puutavara tuotiin takas venesjärvelle kotiin, isä rakensi niistä sitten mökin.”
– Martti 88 v. ja Irma 78 v. –

Mä olen tässä
Lue lisää tarinoita Facebookista #mäolentässä-hastagin takaa ja katso Mikko Harjun live-esitys Mä olen tässä -kappaleesta Hidasta elämää -toimistolla tästä!

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image