3 oivallusta, jotka ovat saaneet elämäni tuntumaan paremmalta – Maailma ei kaadu, vaikka päästän irti

Näiden kolmen asian sisäinen jumppaaminen on ollut minulle kaikkein merkityksellisintä, jotta olen alkanut kokea elämää parempana.

1. Ajatuksia voi muuttaa

Kun opiskelin NLP:tä, aloin vähitellen ymmärtää, kuinka voimakkaasti ajatukset ja etenkin ajatusjumit vaikuttavat omaan olotilaan ja tunteisiin. Viime vuosina olen opetellut niin sanottua ajatustenvaihtoa itsekseni: Jos huomaan jumiutuvani johonkin turhaan mielipiteeseen, koitan vaihtaa näkökulmaa – tuosta noin vaan. Tai jos jurnutan aamulla väärällä jalalla nousemista, alan huomioida hyviä asioita. Olo paranee hetkessä.

2. Irtipäästäminen ei kaada maailmaa

Kontrolli vie tosi paljon voimia ja aiheuttaa turhaa stressiä. Kun huomaan, että haluaisin puuttua johonkin asiaan (jonka ehkä itse tekisin eri lailla), huomioin tunteen, annan asian olla ja siirrän huomioni muualle. Olen myös opetellut olemaan arvottamatta kaikkea havaitsemaani ja päästämään irti siitä, että aina pitäisi olla jotain mieltä asioita. Kun en takerru kontrolliin, voin päästä irti pelosta ja tuntea olevani vapaa. Ja vaikka luulin, että irtipäästäessä maailma kaatuu, se ei olekaan kaatunut 🙂

3. Jokainen hetki on täydellinen

Tulemmepa millaisesta menneisyydestä tahansa tai kuvittelemmepa tulevaisuuden millaiseksi hyvänsä, tämä hetki on koko ajan niin täydellinen kuin se voi tässä hetkessä olla. Tätä hetkeä ei voi verrata mihinkään muuhun hetkeen. Ja tässä hetkessä on koko ajan mahdollisuuden siemenet mihin tahansa. Siksi se on niin täydellinen, ja siksi on hyvä oppia elämään enemmän tässä hetkessä kuin pään sisässä.

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image