Kohtaa kärsimyksesi ja muotoile itsesi uudelleen

”On hyvin luonnollista tuntea itsensä loukatuksi tai tuntea vihaa ja pelkoa sen seurauksena, millaisia haasteita olet elämässäsi kokenut – ja erityisesti, jos näiden stressien tai traumojen takana on joku toinen ihminen. Mutta jossakin kohdassa sinun sankaritarinaasi oivallat, että kokemasi syyllisyys, häpeä ja tuominta ovat aikaansaaneet sinulle eräänlaisen uhritarinan.

Tämä uhritarina haittaa ja jopa estää sinua löytämästä omia kykyjäsi toteuttaa juuri sinun elämäntehtävääsi. Pidä kiinni tarinastasi niin kauan kun tunnet sen tarpeelliseksi – älä ohita kokemaasi kipua tai yritä nopeuttaa henkistä toipumisprosessiasi. Mutta sitten kun koet olevasi valmis astumaan omaan voimaasi ja ottamaan seuraavan rohkean askeleen sankaripolullasi, sinua pyydetään päästämään irti. Ole silloin hellä ja myötätuntoinen itseäsi kohtaan. Hae ja pyydä tukea sellaisilta ihmisiltä, jotka ymmärtävät tällaista prosessia.

Sitten toimi juuri niin kuin sinun täytyy toimia, muuttaaksesi kipusi sielun kasvun polttoaineeksi. Kuten henkisen kasvun opettaja Ram Dass on sanonut: ”Kärsimys on uudelleensyntymäsi hiekkapaperi. Sen tehtävä on muokata sinut uudelleen.” Anna elämän murtaa sinut auki ja muotoilla sinusta juuri se oman elämäsi sankari, joksi olet tulossa.

Oletko valmis ja halukas tekemään tarvittavat muutokset kääntääksesi syytökset ja tuomitsemisen hyväksynnäksi ja jopa kiitollisuudeksi? Voitko päästää irti siitä tunteesta, että olet pahojen ihmisten ja vihamielisen maailman uhri? Voitko hyväksyä sen, että ehkäpä sielusi on tullut tänne oppimaan jotakin uutta näiden kokemustesi kautta ja niiden avulla? Ja että niiden ansiosta olet jo nyt kasvanut ja vahvistunut ihmisenä, ja tulet vieläkin jatkamaan tätä kasvua? Oletko valmis polkusi seuraavaan vaiheeseen?” 

– Ote Lissa Rankinin kirjasta ”Anatomy of Calling” (ei suom. – vapaa suomennos Karita Palomäki)

Hyväksythän kaikki tunteesi, koska niillä on syvimmillään jokin hyvä tarkoitus, ja joskus ne toimivat kutsuna löytää oma tapa olla ja elää. Kaikki tunteet ovat tärkeitä, mutta tunteista väkisin kiinni pitäminen kuluttaa sinua ja läheisiäsi. Ole silti myötätuntoinen itseäsi kohtaan.

Otathan myös vastuun itsestäsi ja kokemistasi tunteista, koska vain silloin sinun on mahdollista lähteä muutoksen ja eheytymisen polulle. Tätä polkua kulkiessasi lopulta ymmärrät sen kaiken tarkoituksen, mitä olet tähän mennessä kokenut, ja voit olla elämäsi joka hetkestä kiitollinen <3

EFT-menetelmän avulla sinun on mahdollista päästää irti vanhoista toimimattomista tunnekaavoista – vasta sitten voit saada tilaa uusille tunteille ja oivalluksille.


EFT Tapping -menetelmästä ja tulevista kursseista saat lisätietoa artikkelin kirjoittajalta.

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image