Maanantaipalaverin 10 käskyä – Anna tilaa oivalluksille

  1. Suuntaa ajatuksesi aamusta asioihin, jotka tuottavat kiitollisuutta, iloa ja myönteisyyttä, jotta saat hyvän aloituksen päivälle.
  2. Arvosta kaikkea, mitä olette tähän mennessä saaneet aikaan. Sitä et kuitenkaan voi enää muuttaa. Vastoinkäymisetkin on parasta kääntää opiksi.
  3. Usko itseesi, älä pelkää epäonnistumisia. Päästä irti rahaan ja pärjäämiseen liittyvistä tulevaisuuden peloista. Kukaan ei kuitenkaan kuolinvuoteellaan mieti niitä.
  4. Ole avoin, läsnä ja oma itsesi, unohda roolit ja kuuntele aidosti. Tarvitsemme enemmän rakkautta kuin kritiikkiä. Kaikki tiimissä kuitenkin yleensä yrittävät parhaansa.
  5. Älä ota huonoa kritiikkiä henkilökohtaisesti, sillä ihmisellä oli itsellään paha olo ja huono päivä. Kannattele itsesi tilanteen yli.
  6. Poimi ideoita muilta ja jatka toisen ajatusta, älä tyrmää sitä. Herätä innostus, tahtotila ja yhteen hiileen puhaltaminen. Jos pidät jostain, sano se ääneen, kehu ja kiitä joka palaverissa jotakuta.
  7. Tärkeämpää kuin perehtyä papereihin kahdesti, on levätä riittävästi. Tietoa meillä on usein paljon, oleellisempaa kuin lisätä sitä, on ottaa aikaa oivalluksille ja sen pohdinnalle, miten tietoa voi hyödyntää parhaalla tavalla. Älä säntää palaverista toiseen ilman taukoja!
  8. Joskus kannattaa päästää irti (pikku)asioista ja vaalia luottamusta ja kunnioitusta. Priorisoi luottamuksellisten vuorovaikutussuhteiden luominen, ne ovat tärkeämpiä kuin tiukat säännöt.
  9. Katso silmiin lempeästi, älä arvostelevasti. Välittäminen tuottaa myönteisiä tunteita ja luottamusta.
  10. Huolehdi omasta olotilastasi, koska se välittyy muihin ja jaat tilaan sitä tunnetilaa, mikä sinussa vallitsee. Tutkimusten mukaan myönteiset tunteet työpaikalla lisäävät luottamusta, innovatiivisuutta, sosiaalisuutta, asiakastyytyväisyyttä ja vaikuttavat siihen, että asiat opitaan nopeammin. Myönteiset tunteet näkyvät myös vahvana sitoutumisena hankkeisiin, hyvänä yhteistyökykynä, taitavana päätöksentekona ja uuden luomisen haluna.

 

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image