Maanantaipalaverin 10 käskyä – Anna tilaa oivalluksille

  1. Suuntaa ajatuksesi aamusta asioihin, jotka tuottavat kiitollisuutta, iloa ja myönteisyyttä, jotta saat hyvän aloituksen päivälle.
  2. Arvosta kaikkea, mitä olette tähän mennessä saaneet aikaan. Sitä et kuitenkaan voi enää muuttaa. Vastoinkäymisetkin on parasta kääntää opiksi.
  3. Usko itseesi, älä pelkää epäonnistumisia. Päästä irti rahaan ja pärjäämiseen liittyvistä tulevaisuuden peloista. Kukaan ei kuitenkaan kuolinvuoteellaan mieti niitä.
  4. Ole avoin, läsnä ja oma itsesi, unohda roolit ja kuuntele aidosti. Tarvitsemme enemmän rakkautta kuin kritiikkiä. Kaikki tiimissä kuitenkin yleensä yrittävät parhaansa.
  5. Älä ota huonoa kritiikkiä henkilökohtaisesti, sillä ihmisellä oli itsellään paha olo ja huono päivä. Kannattele itsesi tilanteen yli.
  6. Poimi ideoita muilta ja jatka toisen ajatusta, älä tyrmää sitä. Herätä innostus, tahtotila ja yhteen hiileen puhaltaminen. Jos pidät jostain, sano se ääneen, kehu ja kiitä joka palaverissa jotakuta.
  7. Tärkeämpää kuin perehtyä papereihin kahdesti, on levätä riittävästi. Tietoa meillä on usein paljon, oleellisempaa kuin lisätä sitä, on ottaa aikaa oivalluksille ja sen pohdinnalle, miten tietoa voi hyödyntää parhaalla tavalla. Älä säntää palaverista toiseen ilman taukoja!
  8. Joskus kannattaa päästää irti (pikku)asioista ja vaalia luottamusta ja kunnioitusta. Priorisoi luottamuksellisten vuorovaikutussuhteiden luominen, ne ovat tärkeämpiä kuin tiukat säännöt.
  9. Katso silmiin lempeästi, älä arvostelevasti. Välittäminen tuottaa myönteisiä tunteita ja luottamusta.
  10. Huolehdi omasta olotilastasi, koska se välittyy muihin ja jaat tilaan sitä tunnetilaa, mikä sinussa vallitsee. Tutkimusten mukaan myönteiset tunteet työpaikalla lisäävät luottamusta, innovatiivisuutta, sosiaalisuutta, asiakastyytyväisyyttä ja vaikuttavat siihen, että asiat opitaan nopeammin. Myönteiset tunteet näkyvät myös vahvana sitoutumisena hankkeisiin, hyvänä yhteistyökykynä, taitavana päätöksentekona ja uuden luomisen haluna.

 

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image
OSTA 3 MAKSA 2  kirjat & kortit 
PUOTIIN
close-image
10€ OSTOSRAHAA etukoodilla FESTARIT10 
PUOTIIN
close-image