6 syytä nauttia elämästä NYT – jo ennen kuin loma alkaa

Nautitko elämästäsi? Vai ajatteletko, että se ei ole sinua varten? Tai että se on jotain, mikä pitää ansaita? Ehkä ajattelet, että nautit ”sitku”. Tässä 6 syytä nauttia elämästä – alkaen NYT.

1. Nauttiminen tuntuu kivemmalta kuin suorittaminen

Suorittaminen on meille ihmisille yleistä. Aivomme kääntyvät automaatille, kun teemme tuttuja asioita. Päivästä toiseen, vuodesta toiseen. Automaatio auttaa tehostamisessa, ja usein tuppaamme kalenterimme täyteen. Kun tällä rumballa elämästä alkaa kadota värit, olemme suorittamiskehässä. Elämä ei tunnu hyvältä. Kun taas pystymme kytkemään automaation pois päältä, kokemaan elämää syvemmin, alamme nauttia elämästä. Ja voi pojat, se vasta TUNTUU elämältä!

2. Riittävä on loistava

Teet koko ajan parhaasi. Anna armoa itsellesi. Päästä irti. Ota hetki itsellesi. Olet riittävä sellaisena kuin olet. Sen ajan, jonka käyttäisit viilaamiseen, anna se itsellesi, nauti. Kun ymmärrät tämän, voit alkaa nauttia elämästä eri tavalla!

3. Kaikki muuttuu – koko ajan

Mikään ei ole elämässä pysyvää – paitsi muutos. Silloin kun elämä tarjoaa sinulle auringonlaskun, nauti siitä. Hetken päästä on jo yö. Kun sinulle tarjoillaan halaus, älä juokse ajatuksissasi toisaalle. Tilanteet vaihtelevat. Nauti siitä, mitä sinulla on – juuri nyt.

4. Tämä hetki ei palaa

Usein vasta jälkeenpäin ymmärrämme arkisten tilanteiden arvon, silloin, kun ne ovat jo muistoja. Jokainen hetki on arvokas, se ei koskaan palaa. Nauti jokaisesta hetkestä kuin se olisi maailman harvinaisinta viiniä – sillä tämä hetki sellaisenaan on vielä harvinaisempaa.

5. Aikasi on rajallinen

Emme tule usein ajatelleeksi rajallista aikaa ihmiskehossa, ennen kuin joku laittaa meidät ajattelemaan sitä, todella. Meillä on jokaisella oma aikamme ihmisenä, eikä se ole ääretön. Käytä päiväsi hyvin ja pyri tapaamaan niitä ihmisiä, joiden seurasta nautit, ja tekemään asioita, jotka saavat sinut tuntemaan olevasi elossa.

6. Olet ihminen

Sinun ei tarvitse ansaita iloa ja nautintoa elämässäsi. Ne kuuluvat jokaiselle ihmiselle ihan vain koska olemme ihmisiä. Uskonpa jopa, että elämän tarkoitus on löytää ilo ja nautinto oman olemisen kautta. Älä laita itseäsi niin tiukille, ettet osaa etkä pysty enää nauttimaan olostasi.


 

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image