Onko elämässäsi tilaa sinulle?

AARO_BLOGI

Tila on yksi merkityksellisimmistä asioista ihmisen elämässä, joskin se on yksi vähiten huomioituja. Kuuntele alta muutama ajatus siitä mitä kaikkea tila voi elämässäsi tarkoittaa ja mihin se tai sen puute voivat vaikuttaa.

Kun kehossa on tilaa, se on sopivan rento ja joustava. Kun ympäristössä on tilaa, koemme vapautta liikkua fyysisesti sekä henkisesti. Kun mielessä on tilaa, ajatukset eivät kulje yhtä ja samaa puristuvaa rataa. Kun ihmissuhteissa on tilaa, osalliset tulevat nähdyiksi sellaisina kuin ovat ja ihmissuhteella on tilaa elää ja muuttua.

Kun kodissa on tilaa, myös asukas kokee olonsa siellä laajentuvaksi ja rennoksi. Kun uskomuksissa on tilaa, uudet asiat ovat mahdollisia. Kun minäkuvassa on tilaa, voimme kehittyä ja muuttua. Kun elämässä on tilaa uudelle, olemme avoimia. Kun meissä on emootionaalisesti tilaa, voimme kohdata elämän eteen tuovia tilanteita heilumatta tunteiden tuulissa. Kun meissä on tilaa, olemme luonnostaan kykenevia spontaaniuteen. Kun meissä on tilaa itsellemme, meissä on tilaa myös toisten kohtaamiselle. Kun meissä on tilaa, kykenemme havaitsemaan enemmän. Ja kun meissä on tilaa, kykenemme vastaanottamaan sen mitä elämä meille antaa.

Tila mahdollistaa sen, että voimme kohdata tämän hetken sellaisena kuin se on. Samoin se mahdollistaa sen, että voimme oppia uutta sekä nähdä menneisyyden uusin silmin.

Mille elämäsi osa-alueelle tila olisi tällä hetkellä tervetullut?

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image