Katri Syvärisen verkkokurssien sopimusehdot

Tilauksen sopimusehdot

1) Tilattu digitaalinen palvelu: Verkkokurssi/digitaalinen videopaketti, jonka sisältö, julkaisuaikataulu ja kokonaishinta on kuvattu tuotekuvauksen yhteydessä.

2) Palvelun tarjoaa Katri Syvärinen Ky, Matti Tapion katu 1 G 24, 33720 Tampere. Puh. 050 355 4044, info@katrisyvarinen.fi

3) Palvelun toimittamiseen liittyvät yhteydenotot sähköpostitse info@katrisyvarinen.fi

4) Etämyyntiä koskevan lain mukaan kuluttajalla on oikeus perua tilaus 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vahvistamisesta, tietyin ehdoin. Kuluttajalla ei ole kaupan peruuttamisoikeutta, jos digitaalisen sisällön toimittaminen on sähköisesti aloitettu kuluttajan suostumuksella ennen peruuttamisajan päättymistä ja kuluttajalle on ilmoitettu peruttamisoikeuden puuttumisesta. Tilauksen jälkeen tilaajan sähköpostiin saama kuitti toimii tilausvahvistuksena. Tilauksen yhteydessä kuluttaja hyväksyy ilmoitetun aikataulun, jolla palveluun liittyvät materiaalit julkaistaan kuluttajan käyttöön. Kuluttajalla on oikeus perua kauppa ennen ensimmäisten materiaalien julkaisua. Tällöin palvelun tarjoajalla on oikeus pidättää palvelun toimittamiseen liittyvien kulujen osuus maksusta. Kun materiaalien julkaisu on alkanut, kauppaa ei enää voi perua.

5) Tämän sopimuksen tarkoittama digitaalinen palvelu on yhteensopiva kaikkien nykyaikaisten web-selainohjelmistojen kanssa ja vaatii täten tietokoneen, älypuhelimen tai tablet-laitteen toimiakseen. Kuluttaja vastaa itse soveltuvan laitteen ja selainohjelmiston hankkimisesta sekä kaikista tähän liittyvistä kuluista. Palvelun tarjoaja ei ole vastuussa mahdollisesta kuluttajalla käytössä olevan laitteiston ja palvelun yhteensopimattomuudesta.

6) Palvelua ei ole laadittu psyykkisten sairauksien hoitamiseen vaan hyvinvoinnin tukemiseen. Se ei sovellu akuutissa henkisesti vaikeassa elämäntilanteessa oleville tai mielenterveysongelmista kärsiville. Palvelu ei ole terapiaa tai psyykkisten ongelmien hoitoa eikä se korvaa niitä.

7) Palvelu on laadittu terveelle liikuntakykyiselle ihmiselle. Keskustele lääkärisi kanssa ennen harjoituksen aloittamista ja varmistu näin harjoitusten sopivuudesta. Jokainen tekee harjoituksia omalla vastuullaan. Palveluntarjoaja ei ole vastuussa kuluttajalle mahdollisesti aiheutuvista terveysongelmista tai tapaturmista.

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image