Deepak Chopran yleisöluento 11.6.2015 Helsingissä

Yksi maailman arvostetuimmista henkisistä puhujista, lääkäri-kirjailija Deepak Chopra pitää kesäkuussa luennon Helsingissä hyvinvoinnin tulevaisuudesta.

Kokonaisvaltainen näkemys ihmisestä ja sen myötä myös henkinen hyvinvointi kiinnostaa yhä useampaa ihmistä: Kuinka voin voida hyvin ja olla onnellinen? Mitä yksilön hyvinvointi tarkoittaa? Mihin suuntaan hyvinvointikäsitys on menossa?

chopranpressikuvaB

Yli kahdeksankymmentä tieteellistä ja kaunokirjallista kirjaa kirjoittanut lääkäri Deepak Chopra saapuu kesäkuussa Suomeen Helsingin yliopiston vieraana ja pitää vierailunsa yhteydessä yleisöluennon Kulttuuritalolla. Yleisöluennon aiheena on Hyvinvoinnin tulevaisuus. Luento avaa uudenlaista, syvälliseen terveyteen johtavaa näkemystä, jossa Chopra vetää yhteen koululääketieteen ja täydentävien hyvinvointinäkemysten uusimpia tutkimustuloksia.

Chopra haluaa selvittää, kuinka tämänhetkistä laajempi tapa katsoa maailmaa voi auttaa matkalla kohti kokonaisvaltaisempaa hyvinvointia. Kuinka esimerkiksi opimme käyttämään paremmin luovuuttamme, intuitiota ja tekemään tietoisempia valintoja? Onko tietoisuuden evoluutio ihmisen kehityksen seuraava vaihe ja mitä se tarkoittaa?

Deepak Chopran kirjoja on käännetty yli 43 kielelle, ja niistä 22 on päässyt New York Timesin myydyimpien kirjojen luetteloon. Suomeksi Chopran kirjoja on julkaistu kymmenkunta.

Deepak Chopra toimii tällä hetkellä Northwestern-yliopiston Kellogg School of Managementissa sekä Columbian yliopiston Columbia Business Schoolissa apulaisprofessorina sekä luennoi Kalifornian yliopiston San Diegon kampuksen terveystieteiden laitoksen perhelääketieteen osastolla. Lisäksi Chopra opettaa Walt Disney Imagineeringissa ja työskentelee The Gallup Organizationissa vanhempana tutkijana.

The World Postin ja The Huffington Postin toteuttamassa maailmanlaajuisessa verkkokyselyssä Deepak Chopra on äänestetty maailman vaikutusvaltaisimpien ajattelijoiden joukkoon sijalle 40, ja lääketieteen edustajista hän nousi suoraan ensimmäiselle sijalle. Deepak Chopra on myös mukana Time-lehden listalla “Top 100 sankarit ja ikonit tällä vuosisadalla”.

Luennon aika ja paikka: torstai 11.6.2015 klo 18-21.00 (ovet aukeavat 16.30), Helsingin Kulttuuritalo Alppilassa, Sturenkatu 4.

Lipunmyynti tapahtumaan alkaa maanantaina 4.5.2015 klo 9. Liput myy Lippupalvelu.

Lisätietoa tapahtumasta:

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä

Lisätietoja Deepak Choprasta osoitteessa www.deepakchopra.com.

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image