Stressinhallintakortit – hauska, stressiä helpottava keino arjen keskelle

Created with GIMPToiminnalliset Stressinhallintakortit tuovat stressinhallintaan leikkisyyttä ja rutiinia. 50 erilaista stressinhallintaharjoitusta on suunniteltu arjen keskelle – tehtäväksi kauppajonossa, työpisteellä tai vaikka vessassa.

Sekoita korttipakka, valitse fiiliksellä kortti, ja tee stressinhallintaharjoitus.

”Yllätyksellisyydessä on samaa leikkisyyttä ja hauskuutta kuin lapsena lorupussiin kurkistamisessa”, korttien tekijä, FM, NLP Master Practitioner ja Hidasta elämää® -nettisivuston omistaja Sanna Wikström kertoo.

Stressinhallintakortit on suunniteltu osaksi arkea, niitä voi tehdä kassajonossa, työpisteellä, kahvihuoneessa tai vaikka vessassa. Kortit sisältävät erilaisia hengitys-, mielikuva- ja toiminnallisia harjoituksia, jotka ovat lyhyitä, noin 5–10 minuuttia.

Meditoi vessassa - 37-2”Arjen haaste on se, että lomalla ja retriiteissä opitut relaustavat unohtuvat, kun aikataulutettu – ja usein kiireinen – elämä pyörähtää käyntiin”, Sanna kuvailee ja jatkaa: ”Stressinhallinta on kuitenkin kuin hampaidenpesu: useamman kerran päivässä, pienissä erissä ja rutiinina. Kortit auttavat löytämään omat sopivat harjoitukset, ja toiston avulla ne muuttuvat rutiiniksi.”

Stressinhallintakorttien tavoite on tuoda kevyemmän mielen ja laskevan sykkeen lisäksi iloa ja leikkisyyttä arkeen. Harjoituksillakin on hauskoja nimiä: TEE AVARUUSMATKA, ANNA ITSELLE MIELEN HERKKU, LAAJENNA AIKAA, KÄY LOMAMATKALLA, ISTU MÄTTÄÄLLE.

”Kuka sanoi, että stressinhallinnan pitää olla työlästä ja tylsää?” Sanna nauraa.

Stressinhallintakortteja saa tilattua suoraan Hidasta elämää -sivuston pop up -verkkokaupasta, johon pääset TÄSTÄ.

Istu kiikkustuolissa - 19-2

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
VIELÄ EHDIT! Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image