Uusi aika: Matkalla uuteen tietoisuuteen

Eletään melkoisen eriskummallista ja toisaalta hyvin erityistä aikaa.

21.12.2012 päivämäärään liittyi maya-kalenterin pitkän syklin taite ja sen odotettiin olevan mitä hurjimpien katastrofien aikaa. Mediarumban alle jäi syklintaitteen todellinen tarkoitus, ihmiskunnan tietoisuuden avautuminen. 2013 tuntui olevan kuin pehmeämpi siirtymä kohti uudistuvaa tietoisuutta, mutta vuoden 2014 alusta asti tahti näyttää ottaneen uuden vaihteen. Olemme olleet vuosisatojen ajan ruususen unessa ja nyt heräämme avaamaan silmät ja katsomme asioita uudella tavalla, ajattelemme omilla aivoilla ja toimimme vapaasta tahdosta ja avoimesta itseilmaisusta käsin. Olemme päivä päivältä yhä tietoisempia.

Uudistuva tietoisuus nostaa pintaa tunteita ja oivalluksia hyvin syvältä ja aiheuttaa monenmoista uudelleen arviointia ihmissuhteissa, työssä, elintavoissa ja kaiken tekemisen todellisissa vaikuttimissa. Näemme asiat entistä kirkkaammin ja selvätietoisemmin. Hyppy pois oravanpyörästä, tuntuu olevan päivän trendi ja esimerkki tietoisesta valinnanvapaudesta.

Tietoisuuden evoluutio

Vuoden 2014 alusta lähtien elämä on ollut monella ihmisellä hyvin haasteellista ja takkuilevaa. Koen että näiden prosessien taustalla on, sekä fyysisen, että psyykkisen itsen muuntuminen vanhasta uudeksi ja tietoisuuden avautumiseen liittyvä harppaus. Herkistymme aistimaan, tuntemaan ja kokemaan entistä kirkkaammalla tietoisuudella. Jos itsessä tai elämässä on jokin, mikä estää tietoisuuden vapaata virtaa, siinä kohdassa tunnistaa muutostarvetta, haastetta tai oireilua. Olemme läpikäymässä uudeksi syntymää.

Unettomuutta ja välillä jatkuvaa väsymystä, särkyjä, sairauksia, parisuhteiden päättymisiä, paradokseja, kränää ja jos jonkin sortin hässäkkää. Listaan kuuluu myös keskittymiskyvyttömyyttä, unohtelua ja muistamattomuutta! Voimakkaat tunnetilat saattavat aaltoilla ilman erityistä selitystä aivan laidasta toiseen. Syvä toivottomuus, itkuisuus ilman erityistä syytä, tai voimallinen onnellisuuden tunne sydämessä, kuin voisi rakastaa koko maailmaa.

Toisilla on vahvoja psyykkisiä kokemuksia ja erikoisia näkyjä tai unia, toisilla kohtaamisia avaruusolentojen tai enkeleiden kanssa. Syvällisiä sielukumppanuus kohtaamisia ja ihmeellistä synkronismia, omat toiveet toteutuvat yllättävällä tavalla. Telepaattinen kommunikointi lisääntyy.

Todellinen potentiaalimme näyttäytyy voimallisesti ja jokaiselle hyvin henkilökohtaisella tavalla. Haasteen keskellä on myös upeita mahdollisuuksia ja onnistumisia.

Kaiken pyörityksen keskellä on myös tunne, että jotakin suurta ja positiivista on syntymässä. Ilmassa tuntuu olevan, sekä varjon, että valon nosteet, ellei suorastaan kamppailu, ja itse voi valita kummalla aallolla ratsastaa. Voi luottaa, että taustalla on suuri suunnitelma ja kaikki tapahtuu juuri oikealla tavalla, juuri oikeaan aikaan. Vaikka lopputulos ei vielä ole valmis, helpottaa heti, kun hyväksyy tilanteen ja antautuu sille mikä on käsillä nyt. Kaikki selviää ja tällä kaikella on tarkoituksensa.

Aika

Vuorokauden tunnit eivät riitä enää kuten ennen. Aika nopeutuu ja samalla tuntuu, että kaikki tapahtuu yhtä aikaa! Kaikki elämän palapelin palaset on heitetty ilmaan ja mihin ne sitten laskeutuvatkaan? Valmiita vastauksia tähänkään asiaan ei tunnu olevan. On vain elettävä päivä kerrallaan ja luotettava oman sydämen opastukseen. Kokonaisuus hahmottuu juuri oikeaan aikaan.

Päätöksiä pitää tehdä nopeasti, suuriakin. Synkronismi lisääntyy ja tulevaisuuden ennustettavuutta ei ole. Suunnitelma muuttuvat lennossa. Mieli on kovilla. Sen on vaikea hahmottaa ja pysyä perässä näissä nopeutuvissa tapahtumissa. Intuitio ottaa entistä suuremman roolin, sen varassa on helpointa nopeitakin ratkaisuja.

Olen itse kokenut keskeneräisten projektien ja yllättävien käänteiden keskellä, että parasta on vain hyväksyä ja antautua tälle kaikelle. Yksi hetki ja yksi asia kerrallaan siedän, sitä että en tiedä. Luotan että omassa avautuvassa intuition ja tietoisuuden ohjauksessa, kaikki menee juuri parhain päin.

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image