Valitse aina Ceyloninkaneli

Facebook kommenteissa oli yksi huomionarvoinen asia, jonka haluan edelliseen Kurkuma-kanelitee reseptiin liittyen vielä ehdottomasti mainita. Kun käytät kanelia, on hyvä varmistaa että se on Ceyloninkanelia, eikä kassiaa. Luomukanelit ovat yleensä Ceylonia ja halvemmat, marketeissa myytävät ”kanelit” kassiaa, joka sisältää haitallista kumariinia. Kumariini on maksatoksinen aine, joten tarkista aina kanelisi laatu ennen käyttöä. Valitsemalla Ceyloninkanelia vältyt kumariinin maksaa rasittavilta vaikutuksilta.

Jauhettuna kassian ja Ceylonin eroa on hiukan hankalaa huomata. Kassian aromi on hieman voimakkaampi kuin Ceyloninkanelin. Kokonaisena nämä kaksi erottaa kyllä helposti. Ceyloninkaneli on epäsäännöllisempi, noin kynän paksuinen hieno ”paperirulla” ja kassia taas huomattavasti paksumpi, säännöllisempi  ja vain muutaman kerran molemmista reunoista käpertynyt ”levy”.

Tässä kuvassa Ceyloninkaneli oikealla ja kassia vasemmalla.

Luontaistuotteita myyvistä verkkokaupoista löytyy hyvä valikoima luomulaatuista Ceyloninkanelia, monet niistä ovat lisäksi reilun kaupan tuotteita. Esimerkkinä Steenbergin Reilun kaupan kanelijauhe, jota myy Hyvinvoinnin Tavaratalo tai Foodin.fi maahantuoma luomulaatuinen Ceyloninkaneli.

 

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image