Kulje omaa polkuasi

”Jokainen ihminen on intuitiivinen ja voi halutessaan elää yhä enemmän vaistojensa varassa. Ja jos te kuuntelette omaa sisäistä ääntänne, nimenomaan kuuntelette ja sitten vielä kuulette sen, se sanoo: tule pois sieltä väkijoukosta, kulje toiseen suuntaan, kulje omaa polkuasi. Tämähän on kuvainnollinen ilmaus, sillä te voitte olla väkijoukossa ja silti loistaa omaa valoanne ja olla osa rakkauden verkkoa. Intuitiiviseen elämään liittyy paljon rohkeutta ja uskallusta. Paljon sydämen ääntä. Sitäkään ei voi maistaa, haistaa tai tieteellisesti todistaa.”

– Kirjasta Maiccu Kostiainen: Hiljaisen viisauden voima, Basam Books 2011

Sinä! Tiesitkö, että saat kuunnella ILMAISEKSI 30 päivää Storytelia uutena asiakkaana? Löydät esim. lukuisia Hidasta elämää -kirjoja ja -meditaatioita. 
Tarjous vain tästä!
close-image