Onko kiire vaarallisempaa kuin ylipaino?

”Vaikka laihduttamiselle on osoitettu monia terveydellisiä perusteita, jatkuva kiire ja siitä aiheutuva stressi ovat todennäköisesti paljon vaarallisempia kuin lievä ylipaino. Ylipainosta puhutaan kuitenkin enemmän, ja sen haittavaikutukset ovat yleisesti tiedossa. Sen sijaan kiirettä pyritään pikemminkin lietsomaan kuin vähentämään. Kiire on seksikästä. Ellet ole kiireinen, syyllistyt varmasti omalla mukavuusalueellasi pysymiseen – ja se se uusien johtamis- ja itsensäjohtamisoppaiden mukaan vasta rikos onkin! Työtehtäväsi ovat myös helpompia kuin muilla, et todennäköisesti huolehdi tarpeeksi perheestäsi ja muista läheisestäsi, saati kahmi tarpeeksi kehittäviä harrastuksia. Tuntuu, ettei mikään enää riitä.”

-Kirjasta Jari Salminen & Pirita Heiskanen: Taltuta kiire, Talentum 2009.

🌞 Kuuntele ILMAISEKSI 30 päivää äänikirjoja – tarjous koskee myös aiemmin Storytelia kokeilleita! ⭐️ Voimassa 31.7. saakka!
Tarjous vain tästä!
close-image