Onko kiire vaarallisempaa kuin ylipaino?

“Vaikka laihduttamiselle on osoitettu monia terveydellisiä perusteita, jatkuva kiire ja siitä aiheutuva stressi ovat todennäköisesti paljon vaarallisempia kuin lievä ylipaino. Ylipainosta puhutaan kuitenkin enemmän, ja sen haittavaikutukset ovat yleisesti tiedossa. Sen sijaan kiirettä pyritään pikemminkin lietsomaan kuin vähentämään. Kiire on seksikästä. Ellet ole kiireinen, syyllistyt varmasti omalla mukavuusalueellasi pysymiseen – ja se se uusien johtamis- ja itsensäjohtamisoppaiden mukaan vasta rikos onkin! Työtehtäväsi ovat myös helpompia kuin muilla, et todennäköisesti huolehdi tarpeeksi perheestäsi ja muista läheisestäsi, saati kahmi tarpeeksi kehittäviä harrastuksia. Tuntuu, ettei mikään enää riitä.”

-Kirjasta Jari Salminen & Pirita Heiskanen: Taltuta kiire, Talentum 2009.

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image
OSTA 3 MAKSA 2  kirjat & kortit 
PUOTIIN
close-image