Oppiminen on herkkyyttä reagoida ympäristöön

”Ekojoogaa voi harjoittaa silloin kun tajuaa asemansa kosmisessa maailmankaikkeudessa. Siitä tulee järkeenkäypää vasta kun todella alkaa ymmärtää elinvoimaa sekä sen hämmästyttävää kehitystä ja vaikutusta. Evoluutiota ja elämää itseään voi oppia käsittämään sen kautta, että oivaltaa herkkyyden luonteen ja voiman. Tuo herkkyys on kuin tuntosarvet, joilla tutustumme elämään ja määrittelemme sen. Tämä pätee niin alempiin elämän muotoihin kuin ihmisiinkin.

Kehitämme elämän aikana erilaisia herkkyyksiä, kuten taidon kuunnella musiikkia tai kyvyn ymmärtää ympärillämme olevien ihmisten mielialoja. Kehitämme herkkyyden aistia eläimiä ja muita elämänmuotoja, kasveja ja puita. Kun ensimmäiset eliöt kehittyivät orgaanisesta alkuliemestä, se oli suuri askel, koska ne reagoivat ympäristöönsä. Tästä lähti kaikki oppiminen. Oppiminen on kyky – se on herkkyyttää reagoida ympäristöönsä ja sen olosuhteisiin jollakin lailla.”

Kirjasta: Henryk Skolimowski: Ekojooga – Harjoituksia ja meditaatioita maanpäällisen kauneuden sisäistämiseksi (Kirjayhtymä 1996)

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image