Sydämen käsikirja

Miten sinä käsität rakkauden? Sytytä sydämesi -kirjan mukaan rakkaus ei ole vain romanttista, platonista tai lähipiiriin kohdistuvaa, vaan muista ihmisistä tai olosuhteista riippumatonta, alkukantaista voimaa: se kuohuu sydämestä, säteilee ulospäin ja saa koko olemuksemme hehkumaan.

 

Rakkaudentäyteinen elämä vaatii sydämen paloa, mutta monen rinnassa muhii tunteesta vain etäisesti kertova hiillos. Kirjan seitsemän kutsua ovat avaimia esimerkiksi vanhempien tai rakastettujen aiheuttamien pettymysten lukitsemaan sydämeen. Kutsujen avulla on tarkoitus sytyttää sydämen liekki ja avata mieli rakkaudelle, joka seuraa jokaisessa hetkessä.

Kirjan mukaan rakkaus kuuluu jokaiselle, mutta se myös vaatii paljon. Opus kehottaa muun muassa kokemaan myös negatiiviset tunteet, kyseenalaistamaan oman itsensä, lopettamaan puolisoihimme kohdistuvat odotukset ja elämään, kuin jokainen päivä olisi viimeinen.

Kuulostaako hankalalta? Kirja lupaa, että kutsujen sisäistäminen tekee vähitellen vahvemmaksi, viisaammaksi ja lempeämmäksi. Kyseessä on koko elämän mittainen polku, mutta kaikki lähtee ensimmäisestä askeleesta.

 

7kutsuarakkauteen

Raphael Cushnir: Sytytä sydämesi – Seitsemän kutsua rakkauteen. Basam Books.

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
 -20% alennusta Seksuaalisuus -kategorian tuotteista etukoodilla NAUTINTO20, vain 24 tunnin ajan 
PUOTIIN
close-image
Etukoodilla JOULU30 joulukalenterit -30%
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image