Miksi rakastun ihmisiin, jotka eivät tee minulle hyvää?

 

 

Kiitos isosta kysymyksestä! Yksi näkökulma tähän on se, että jos rakastut kaavamaisesti esimerkiksi emotionaalisesti etäisiin ihmisiin, voi se olla sinulle tuttu malli esimerkiksi lapsuuden kodistasi. 

 Yksi näkökulma, jota kannattaa myös tarkastella, on se että mitä turvallinen suhde itseasiassa tekisi SINUSSA näkyväksi? Moni joka on tottunut enemmänkin ”jahtaamaan” toista yhteyteen ja rakkauteen sekä elämään suhteessa jatkuvassa epävarmuudessa pysyy vähän salakavalasti ”tutussa ja turvallisessa draamassa” itseasiassa aika yllättävästäkin syystä. 

Turvallinen suhde meinaan tekee näkyväksi meissä itsessämme usein omat haavoittuvat kohtamme. Voi olla täysin vieras positio kokea rakkautta, jota ei tarvitse jahdata.

Joskus myös käsitys rakkaudesta voi olla vääristynyt, olemme sotkeneet räiskyvän intohimon (ja siihen usein kuuluvan epävarmuuden) rakkauteen. 

Tutkaile ihmeessä, että mistä tässä voisi sinun kohdallasi olla kyse, ja mitä turvallinen suhde saattaisi tehdä sinussa näkyville? 

Ja hei, voi olla että emme lakkaa tuntemasta vetoa ihmisiin, jotka eivät tee meille hyvää – mutta aina on mahdollista lakata valitsemasta sellaisia suhteita 💜

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image
OSTA 3 MAKSA 2  kirjat & kortit 
PUOTIIN
close-image
10€ OSTOSRAHAA etukoodilla FESTARIT10 
PUOTIIN
close-image