Ale!

Viiden vuoden fiilispäiväkirja

(14 tuotearviota)

22,05  (sis. alv)

Viiden vuoden fiilispäiväkirja on tunnetaitojen päiväkirja, joka auttaa tunnistamaan, sanoittamaan ja seuraamaan omia tunteita viiden vuoden ajan.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): viidenvuodenfiilispaivakirja Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Viiden vuoden fiilispäiväkirja

Viiden vuoden fiilispäiväkirja on tunnetaitojen päiväkirja, joka auttaa tunnistamaan, sanoittamaan ja seuraamaan omia tunteita viiden vuoden ajan. 

Jokaiselle päivälle on varattu pieni tila tunteillesi ja olotilojesi kuvaukselle, jotta voit helpommin seurata tunnemaailmaasi. Näet allekkain yhdellä sivulla viiden vuoden ajalta saman päivämäärän merkinnät.

Täyttämällä kirjaa: 

 • voit seurata, toistuvatko tietyt tunteet samoihin vuodenaikoihin
 • huomaat, mitkä tunteet toistuvat usein
 • voit tutkailla, mitä yhteistä on saman tunnekokemuksen taustalla eri aikoina
 • opit sanoittamaan kokemustasi, jotta siitä on helpompi kertoa myös muille

Voit aloittaa täyttämään kirjaa milloin tahansa 💗

Ihana myös lahjaksi ystävälle, äidille, tyttärelle, sisarukselle tai tuliaisena.

 

Kirjan tekstit: Sanna Wikström

14 arviota tuotteelle Viiden vuoden fiilispäiväkirja

 1. Riikka (varmistettu kirjoittaja)

  Olin ajatellut että sitä voi aloittaa heti. Mutta täytyy odottaa tammikuuhun.

  • Roosa Järventausta

   Hei, Kiitos palautteestasi! Viiden vuoden fiilispäiväkirjan voi aloittaa milloin vain, vaikka kalenteriin on merkitty kuukaudet ja tammikuu ensimmäiseksi. Jos kalenterin aloittaa syyskuussa loppuu se viiden vuoden kuluttua syyskuussa 🙂

 2. Pirpana (varmistettu kirjoittaja)

  Tykkään. Kirjaaminen auttaa pääsemään huonosta tunteesta nopeammin yli ja ennakoimaan sekä tiedostamaan mistä tunne syntyy. Hyvät fiilikset saa lisää painoarvoa 🙂

 3. Soili (varmistettu kirjoittaja)

  En ole ikinä ollut mikään päiväkirjan kirjoittaja, mutta tähän on kiva kirjata fiilikset. Sopivasti tilaa, valmiita tunnekuvia voisi olla enemmän, mutta hyvät perusfiilikset silti löytyy.

 4. Marika (varmistettu kirjoittaja)

  Toimii minulla. Kirjan avulla pystyy opettelemaan säännöllisesti havainnoimaan itsessä tapahtuvia asioita. Tästä ihan innostuu, kun huomaa miten tunteiden tunnistaminen ja olotilojen kirjaaminen helpottaa omaa oloa. Tulee otettua päivittäin hetki aikaa itselle miettien mitä minulle kuuluu eikä enää huomaamattaan ohita itseään, kun pääsee rytmiin kirjan täyttämisessä.

 5. Merja (varmistettu kirjoittaja)

  Loistava idea ja ihana toteutus. Uskon, että tästä on paljon hyötyä kenelle tahansa, koska se “pakottaa” miettimään, sanoittamaan ja läpikäymään omia tunteita ja niiden syitä. Aluksi se voi tuntua hankalalta, mutta mitä enemmän aikaa kuluu, sen yksityiskohtaisemmin ja paremmin oppii tuntemaan itseään, tunteitaan ja niiden taustoja.

 6. Niina (varmistettu kirjoittaja)

  Tää on mun mielestäni aivan mahtava ja kannustaa tutkimaan ja opettaa sanoittamaan omat fiilikset. Joka ilta pitää löytyä se pieni hetki istua alas ja ihan vaan hengitellä ja kirjata ylös miltä tuntuu ja miksi. Täys kymppi tälle kirjalle ✨️

 7. Raija (varmistettu kirjoittaja)

  Ihana kirja kutsuu luokseen pysähtymään omaan itseensä.

 8. Kaarina (varmistettu kirjoittaja)

  Tykkään kirjasta tosi paljon. Tähän on kiva kirjata fiiliksiä ja samalla tulee mietittyä mikä fiiliksen aiheuttaa ja huonoista tunteista pääsee paremmin yli.

 9. Arja (varmistettu kirjoittaja)

  Olen kirjoittanut kirjaa viikon. Todella puhdistavaa. Mielenkiintoista nähdä esim vuoden päästä, mitkä ovat olleet fiilikset tasan vuosi sitten.

 10. Unski (varmistettu kirjoittaja)

  Aloitin kirjan täyttämisen elokuussa, must on tosi kiva laittaa joka ilta muutama lause miten päivä on mennyt, mitä on tapahtunut ja millä fiiliksellä on menty. Tosi kiva idea samaan kirjaan monta vuotta elämää!

 11. Tiia (varmistettu kirjoittaja)

  Kaunis ulkoasu. Ja loistava idea, toivottavasti kulkee mukana monta vuotta.

 12. Unna

  Huono !!! pienet ruudut /päivä
  Ei eroteltu vuosia tai kuukausia esim eri värisin sivuin. Ei löydä mitään muutaman kuukauden päästä
  Ei kalenterinäkymää edes / vuosi
  Ei mene käyttöön
  Sinikantinen vihkokin on parempi

  • Roosa Järventausta

   Hei,

   Onpa harmillista kuulla, että tuote ei ole vastannut mielikuvaasi ja tarpeitasi. Olemme halunneet tarjota tuotteen, josta näkee allekkain yhdellä sivulla viiden vuoden ajalta saman päivämäärän merkinnät. Tämä on hieman rajoittanut yksittäiselle päivälle varattua tilaa.

 13. Maria (varmistettu kirjoittaja)

  Juuri sopiva tarkoituksiini. Hyvä idea, että sama päivä viiden vuoden ajalta on samalla sivulla. Jännä ajatella vaikka kolmen vuoden päähän, että mitähän tuli fiilisteltyä. Päivä juuri sopivan kokoinen, niin tulee fiilisteltyä juuri sopivasti.

 14. Elina

  Ihana kirja. Aloitin kirjoittamisen tammikuussa 2024 ja tuntuu tosi hyvältä kirjoittaa. Laitan säätiedotkin mukaan, on kiva seurata myös säätä samalla. Täydet kuut laitan myös, koska kuun kierto vaikuttaa jollain tapaa mun mieleen.
  Kirja on mukavan näköinen ja hyvät tilat kirjoittaa muutamalla sanalla fiilikset. Niin ja myös laitan migreenipäivityksetkin. Ihan parasta

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tätä sivustoa suojaa: reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Saatat myös pitää...