Stressinhallintakortit

(1 tuotearvio)

21,90  (sis. alv)

Helppoja harjoituksia stressinhallintaan. Nyt myynnissä oleva korttipakka on samaa kokoa kuin muut korttiperheen pakat!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): STRESSIKORTIT Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

STRESSINHALLINTAKORTIT

Mukana kulkeva helpotus ressipäissään pyöriville, ylisuorittajille ja itsensä helposti unohtaville. Uudistettu korttipakka on nyt isompi kooltaan ja tekstit on helppo lukea korteista!

Stressinhallintakortteja hyödyntävät työssään jo monet työterveyslääkärit, psykologit, psykiatrit, psykoterapeutit ja kouluttajat. Stressinhallintakorttipakka sisältää 51 erilaista ja helppoa harjoitusta. Ne on suunniteltu osaksi tavallista arkea: harjoitukset voi tehdä työpisteellä, bussissa tai vaikka kauppajonossa. Sekoita pakka ja valitse harjoitus. Nämä kortit ovat saatavilla myös englanniksi!

Kenelle? Sinulle, joka…

…kaipaat välineitä stressireaktion laannuttamiseen.

…haluat tasapainoa elämääsi – sopivassa suhteessa tekemistä ja olemista.

…kaipaat tehokkaampaa rentoutusta keskelle arkea.

Korttien tekijä:
Sanna Wikström on Hidasta elämää -sivuston toinen perustaja, kirjailija, mindfulness-ohjaaja ja kahden lapsen äiti. Sanna on tehnyt myös  Lasten supersankari -kortit, Lasten omat voimakortit, Rauhoittumiskortit, Unelmakortit,  Voimauttavat kysymykset ja Unikortit.

Palautteita:

Olen hyödyntänyt Stressinhallintakortteja työnohjaajan, työhyvinvointivalmentajan ja fysioterapeutin työssäni nyt muutaman kuukauden ajan. Kortit sopivat hyödynnettäväksi sekä työn tauotuksessa että vapaa-aikana työstä ja muusta rasituksesta palautumiseen. Stressinhallintakortit edistävät kehontuntemusta, joka on ehdoton edellytys kyvylle säädellä omaa stressiä.

Suosittelen harjoituksia kaikille joilla tuntuu elämässään olevan ongelma, jota ei osaa sillä hetkellä ratkaista. Myös työyhteisöille, joissa on ilmapiiriongelmia.

Nämä olivat minulle uusia tapoja lievittää stressiä.

Lisätiedot

Paino 0.082 kg
Mitat 8.9 × 5.8 × 2.1 cm

1 arvio tuotteelle Stressinhallintakortit

  1. Tuulikki (varmistettu kirjoittaja)

    Kätevä pieni koko, sujahtaa taskuun mukavasti. Harjoitukset ovat helppoja mutta tehokkaita. Ihana apu kiireiseen arkeen.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...