Hidasta elämää -kortit ammattilaisille – Välineitä aikuisten, nuorten ja lasten kanssa työskentelyyn

Toiminnalliset Hidasta elämää -kortit ovat päivittäin käytössä monissa päiväkodeissa, kouluissa, psykologien vastaanotoilla, nuorisotyössä, perhetyössä, terapiatyöskentelyn tukena, eroseminaareissa ja -terapiassa, työnohjauksessa ja lukuisten ammattilaisten vastaanotoilla, joiden työn ydintä on toisen ihmisen kohtaaminen ja auttaminen.

Kortit auttavat avaamaan keskusteluja tärkeistä teemoista ja voivat toimia jopa keskustelun runkona. Niiden avulla voi opetella tunnistamaan tunteita ja kommunikoimaan niistä, vahvistamaan tunnetaitoja ja vuorovaikutustaitoja, parantamaan itsetuntemusta ja huomaamaan omia vahvuuksia sekä tuomaan lohtua ja toivoa hankaliin tilanteisiin. Korteista on apua myös uupumuksen, ahdistuksen ja stressin käsittelyyn.

Korttipakat tukevat ryhmäytymistä ja sopivat rauhoittumis- ja rentoutumishetkiin. Niitä käytetään sekä yksilöterapiassa että ryhmätyöskentelyssä.

Työhösi sopiviin Hidasta elämää -kortteihin pääset tutustumaan alla olevia otsikoita klikkaamalla:

 

Kortit aikuisten tai nuorten kanssa työskentelyyn

Kun tuntuu pahalta -kortit

Mindfulness-harjoituksia ja voima-ajatuksia sisältävä korttipakka aikuisille ja nuorille, jotka tuntevat yleistä ahdistusta, kipuilevat omien tuntemustensa kanssa, kokevat painetta ja stressiä enemmän kuin jaksavat kantaa sekä kaipaavat vahvistusta mielen hyvinvoinnin taitoihin. Kortit sopivat niin yksilö- kuin ryhmätyöskentelyyn. 

Tutustu kortteihin TÄÄLLÄ.

 

Riidan ratkaisu -kortit

Nämä kortit auttavat ratkaisemaan riitoja ja erilaisia konfiliktitilanteitai. Samalla kortit vahvistavat eri osapuolia heidän tunteidensa ja kokemustensa äärellä. Ne auttavat laajentamaan näkökulmaa ja löytämään käytännön ratkaisuja haastavissakin tilanteissa. Kortteja voi käyttää yksin tai osapuolten läsnä ollessa. Tämä pakka sopii työpaikoille, kouluihin, harrastustoimintaan sekä terapia- ja koulutuskäyttöön. 

Tutustu kortteihin TÄÄLLÄ.

 

Puhutaan tunteista -kortit

Puhutaan tunteista -kortit auttavat löytämään sanoja omille kokemuksille, keskustelemaan tunteista ja kehittämään tunnetaitoja. Korttien kysymykset herättävät pohtimaan omaa tunne-elämää aina lapsuudesta nykyisyyteen. Kortit sopivat käytettäväksi yksin, luotettavan ihmisen kanssa tai sopivassa ryhmässä. 

Tutustu kortteihin TÄÄLLÄ.

 

Voimauttavat kysymykset

Korttien kysymykset auttavat virittämään keskusteluja monenlaisten asiakkaiden kanssa elämän kriiseissä ja käännekohdissa, kun pohditaan omia toiveita elämästä tai etsitään uutta suuntaa. Voimauttavia kysymyksiä käyttävät esimerkiksi nuorten ja perheiden kanssa työskentelevät ammattilaiset sekä vankilatyötä tekevät.

Tutustu kortteihin TÄÄLLÄ.

HUOM! Kortit saatavilla myös englanniksi.

Stressinhallintakortit

Arjen keskellä tehtäviä helppoja harjoituksia sisältävistä korteista löytyy välineitä stressireaktion rauhoittamiseen. Stressinhallintakortteja hyödyntävät työssään jo monet työterveyslääkärit, psykologit, psykiatrit, psykoterapeutit ja kouluttajat. Kortit ovat olleet suosittuja myös lukioissa.

Tutustu kortteihin TÄÄLLÄ.

HUOM! Kortit saatavilla myös englanniksi.

Unelmakortit

Unelmakortit

Unelmakortit sopivat esimerkiksi omien sisäisten voimien vahvistamiseen, tulevaisuuden ja tavoitteiden pohdinnan avuksi, epävarmuuden kanssa kamppaileville ja viivyttelyyn tai jahkailuun taipuvaisille. 

Tutustu kortteihin TÄÄLLÄ

HUOM! Kortit saatavilla myös englanniksi.

Hidasta elämää -kuvakortit

Nämä erittäin suositut kortit sopivat hyvin yksilö- ja ryhmäohjaukseen sekä ryhmätöihin. Ne auttavat esimerkiksi omien vahvuuksien miettimisessä ja tunnistamisessa, kannustavat sekä toimivat keskustelun avaajina.

Tutustu kortteihin TÄÄLLÄ.

 

Kortit pariskuntien tai eroa käsittelevien kanssa työskentelyyn

 

Erohehku-kortit

Korttipakan kolme teemaa hellitä, herää ja hehku noudattelevat eroprosessin vaiheita. Jokainen kortti sisältää teemaan liittyvän ajatuksen ja kysymyksen, jota voi pohtia itsekseen tai keskustella kysymyksestä luotettavan ihmisen kanssa. Kortit soveltuvat myös eroprosessin kasvupäiväkirjan kirjoittamisen avuksi sekä auttamistyötä tekeville terapeuteille työvälineeksi.

Tutustu kortteihin TÄÄLLÄ.

 

Parisuhteen keskustelukortit

Parisuhteen keskustelukortit auttavat rakentamaan puolisoiden välistä yhteyttä uudelleen. Kortit nostattavat esiin teemoja menneisyyden opeista, tästä hetkestä sekä tulevaisuuden toiveista.

Tutustu kortteihin TÄÄLLÄ.

 

Voimaa rakastamiseen -kortit

Nämä kortit auttavat pukemaan sanoiksi sydämen syvimpiä tunteita toista kohtaan. Kortit tukevat rakkauden ja suhteen syventämisessä.

Tutustu kortteihin TÄÄLLÄ.

 

Kortit lasten ja perheiden kanssa työskentelyyn

 

Lasten omat voimakortit

Lasten omat voimakortit sopivat esimerkiksi aamuhetkiin, lasten itsetuntoa vahvistaviin tuokioihin sekä tunne- ja tietoisuustaitojen harjoitteluun yksin tai ryhmissä. Nämä kortit sopivat myös perhetapaamisiin keskustelun herättäjäksi. Ikäsuositus: 3+

Tutustu kortteihin TÄÄLLÄ.

HUOM! Kortit saatavilla myös englanniksi.

 

Lasten omat kiitollisuuskortit

Lasten omat kiitollisuuskortit auttavat huomaamaan niitä asioita, jotka ovat omassa elämässä hyvin ja joista voi iloita – silloinkin, kun asiat eivät mene lapsen oman mielen mukaan. Korttien avulla voi harjoitella hankalien tunteiden kohtaamista. Korttipakka sisältää myös tunnetaitoharjoituksia, joita voi tehdä yhdessä lapsen kanssa. Ikäsuositus 4+

Tutustu kortteihin TÄÄLLÄ.

 

Lasten supersankarikortit

Lasten supersankarikortit auttavat vahvistamaan ihmisyyden supervoimia, kuten empatiaa, keskittymistä ja uteliaisuutta. Kortteja käytetään esimerkiksi sosiaalisten taitojen opetteluun varhaiskasvatuksessa sekä ryhmäytymisen apuna: lasten on helpompi esitellä itseään ja tutustua toisiinsa, kun voivat ottaa siihen supervoimia mukaan. Kortit sopivat myös tunnekasvatuksen apuvälineeksi moniin eri tilanteisiin. Ikäsuositus: 4+

Tutustu kortteihin TÄÄLLÄ.

 

Rauhoittumiskortit

Lasten ja nuorten rauhoittumiskortit sisältävät mindfulness-harjoituksia, jotka sopivat päiväkoti-ikäisistä teineihin. Korteista on apua hiukan jännittäviin ja pelottaviinkin tilanteisiin sekä levottomiin ja stressaaviin hetkiin. Rauhoittumiskortteja on käytetty esimerkiksi ennen satutuokioita sekä ohjatuissa rentoutushetkissä. Ikäsuositus: 5+

Tutustu kortteihin TÄÄLLÄ.

 

 

Kaikki Hidasta elämää -kortit löydät täältä.

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image
OSTA 3 MAKSA 2  kirjat & kortit 
PUOTIIN
close-image