Eroottinen läsnäolon hetki parille – koe rento ja paineeton hetki yhdessä rakkaasi kanssa

Eroottinen läsnäolon hetki parille

Vietä kumppanisi kanssa eroottinen nautinnon hetki, jossa tärkeintä on kiireetön läsnäolo sekä itselle että omalle rakkaalle. Voitte olla joko alasti tai vaatteet päällä. Asettukaa aluksi mukavaan asentoon vierekkäin koskettamatta toisianne, niin että väliinne jää hieman tilaa.

Sulje aluksi silmäsi ja hengittele muutaman kerran oikein syvään.

Anna sisäänhengityksen kulkea kuin lempeä valon aalto, joka täyttää aluksi vatsasi ja nostaa lopuksi rintakehääsi. Pidä pieni tauko, ennen kuin annat ilman kulkeutua ulos pehmeästi. Pidä jälleen pieni tauko, ennen kuin hengität uudestaan sisään.

Jätä taaksesi kaikki odotukset siitä, mitä tämä hetki tulee pitämään sisällään. Sinun ei tarvitse suorittaa mitään tai kokea tätä hetkeä millään tietyllä tavalla. Anna kaiken tapahtua täysin luonnollisesti, kuin itsestään.

Anna itsesi laskeutua mielen tasolta sydämeesi ja tunnustele, mikä ihana rauha siellä vallitseekaan.

Avaa tämän jälkeen kiireettömästi silmäsi ja anna itsesi edelleen pysyä aivan rentona. Valmistaudu kohtaamaan rakkaasi katseen kautta – mahdollisimman aidosti, vailla mitään rooleja, odotuksia tai paineita. Kääntykää sitten kiireettömästi toisianne kohti niin, että näette toisenne kokonaan.

Kohtaa rakkaasi

Sinun ei tarvitse ajatella mitään, voit antaa kaikkien esille nousevien ajatusten lipua ohitsesi. Hengittele rauhallisesti ja anna katseesi tutkia rakkaasi kehoa. Voit muuttaa asentoasi niin, että sinun on mahdollisimman mukava olla katsojana tai katsottavana. Tuo vapaasti esiin ihanuuttasi, eroottisuuttasi, ujouttasi tai voimaasi – sitä, mitä oikeasti koet juuri nyt. Älä rakenna itsellesi mitään roolia vaan ole yksinkertaisesti oma, ihana itsesi. Anna tilanteen soljua kuin itsestään.

Seuraavaksi saatte koskettaa toisianne.

Vasemmalla puolella oleva koskettaa ensin. Kosketettava saa vain olla ja nauttia. Muista, että jos kosketus ei tunnu mukavalta, sinun tulee kertoa siitä rakkaallesi – tai siirtää hänen kätensä lempeästi joko pois tai sellaiseen kohtaan, joka tuntuu sinusta mukavalta. Tämä on tärkeä osa harjoitusta.

Kun olet läsnä, tunnet eron suorittamisen ja aidon kosketuksen välillä. Sama pätee myös sinuun, joka kosketat. Kun teet juuri niin kuin sydämessäsi haluat, olet läsnä. Silloin myös rakkaastasi tuntuu hyvältä, turvalliselta ja rakastetulta.

Muista koskettaa vain, jos haluat ja vain siten kun haluat.

Välitä kosketuksesi kautta niitä tunteita, joita koet sydämessäsi juuri nyt. Se voi olla esimerkiksi lämpöä, lempeyttä, rakkautta, turvaa, kiintymystä, ihailua, kaipuuta tai intohimoa. Jos olosi on hellä, älä yritä välittää intohimoa. Jos haluat vain pitää kättä rakkaasi vartalolla, älä silitä. Sinun ei tarvitse tehdä mitään ylimääräistä. Sinun ei tarvitse yrittää mitään tai tehdä kosketuksellasi vaikutusta. Riittää, että olet siinä ja kerrot aidoista tunteistasi kosketuksesi kautta.

Nyt voitte halata hetken tai maata vain hetki vierekkäin. Miltä tuntuu?

Seuraavaksi teistä oikealla puolella oleva koskettaa. Lue ohjeet uudestaan tai kuuntele ne äänitteestä (ohjeet tekstin lopussa).

Voitte joko päättää yhteisen, eroottisen läsnäolon hetkenne tähän tai jäädä nauttimaan toisistanne kaikessa rauhassa, sen mukaan mikä teistä tuntuu tällä hetkellä oikealta.

Kiitä vielä itseäsi ja rakastasi lempeän eroottisesta parihetkestä.

 Teksti on lyhennelmä Mitran Meidän vuosi -pariäänitteestä Eroottinen läsnäolon hetki parille


Kuuntele Eroottinen läsnäolon hetki parille äänikirjapalvelusta! Löydät 5 erilaista Meidän vuosi -parihetkeä hakusanalla Meidän vuosi.

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image