Levonpuu® – Laske puhelin omalle paikalleen huilaamaan, jotta saat aikaa ja tilaa tärkeimmälle eli elämälle

Levonpuu® on käsin rakkaudella valmistettu puinen jalusta, jonka päälle voi jättää kännykän lepäämään, jotta mieli saa hetken levon ja läheiset arvokkaita läsnäolon hetkiä.

Moni pohtii ruutuajan vähentämisen tarvetta. Usein ahdistaa, että puhelin on magneetin lailla kädessä ja mielessä joka välissä, vaikka haluaisi keskittyä elämässä sellaisiin asioihin, jotka lopulta ovat niitä kaikkein merkityksellisimpiä. Harva varmasti harmittelee elämänsä loppumetreillä, että tuli oltua liian vähän katse puhelimessa.

Levonpuu® on suunniteltu, jotta puhelimelle on kaunis paikka kotona silloin, kun päättää, että on levon aika. Jokainen Levonpuu® sisältää intention ja energian vapaudesta, läsnäolosta ja pienestä palasta luontoyhteyttä, maadoittavaa äiti maata. Levonpuu® -idea syntyi taiteilija Sirpa Levonperälle käänteentekevän kesän aikana, kun hän koki vahvan luontoyhteyden ilman kännykkää elämän sykähdyttävien, ohikiitävien hetkien äärellä.

Levonpuu® toimii konkreettisena merkityksellisten hetkien tuojana, kun kännykät ovat lepäämässä Levonpuun päällä. Sitä voi käyttää myös sisustuksellisena elementtinä kaunistamassa kotia ja tuomassa palan luonnon lämmintä tunnelmaa.

Sirpa kertoo tuotteesta ja sen valmistusprosessista – hän tekee jokaisen jalustan itse – intuisiivisesti ja kunnioittaen materiaalia sekä Levonpuu® -jalustan saajaa:

”Massiivitiikistä tehty puulevy on uniikisti alkuperäisen puun rungon muotoinen. Jalustan reunat ja puiset nappijalat on maalattu kyseiseen puuhun sopivalla sävyllä. Sävy on valittu intuitiivisesti – mikä on kutsunut ja henkinyt kyseistä puuta. Jokainen Levonpuu®-jalusta on uniikki. Pinta on hiottu sileäksi ja vahattu kestäväksi, sen voi helposti puhdistaa pyyhkimällä kostealla liinalla. Mikäli jalustassa olisi koloja tai halkeamia, niihin on sulatettu tummaa vahaa, jolloin pinta on yhtenäinen. Puu on elävä materiaali, joten halkeamien syntyminen on luonnollista. Halkaisijakoot vaihtelevat 30cm molemmin puolin: jalusta kannattelee levollisesti kaksi-neljä puhelinta. Levonpuun päälle voi toki laskea myös koruja, kiviä, avaimet tai vaikkapa vesilasin maadoittumaan.”

Superuniikki Levonpuu®, handmade by Sirpa Levonperä

Hinta: 180€ (sis. alv.24%)

Näin tilaat: Lähetä tilauksesi otsikolla Levonpuu-tilaus osoitteeseen: asiakaspalvelu(at)hidastaelamaa.fi. Laita meiliin nimesi, osoitteesi sekä tilaamasi tuotteen nimi.

Tuotteet (tuotekuvat alla):

Lempeä Aalto: koko n. 33×34 cm, sävy H440

Liila Dream: koko n. 28×35 cm, sävy S1040

Roosa Hattara: koko n. 33×34 cm, sävy H416

Lempeä Aalto: koko n. 33×34 cm, sävy H440

 

Liila Dream: koko n. 28×35 cm, sävy S1040
Roosa Hattara: koko n. 33×34 cm, sävy H416
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
VIELÄ EHDIT! Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image