Nautinto työssä

Tuntuuko arjessa pysähtyminen mahdottomalta? – 3 tapaa luoda itselle nautinnollinen hengähdyshetki

Hektisen työpäivän kiireessä uskomme usein, ettei pysähtyminen ole mahdollista. Päivän työkuorma ei anna minuuttiakaan periksi, ja nautintomahdollisuus tuntuu häämöttävän jossain kaukana, ehkä illassa tai viikonlopussa. Loputtoman usein me kiristämme tahtia, kun sitä pitäisi hellittää. Mutta nautinto kulkee mukanamme mielessämme, juuri silloin kun sitä eniten kaipaamme. Sen käyttöön ottaminen on vain opettelua vaille.

Viivähdä rakkaassa paikassa, joka rentouttaa sinua

Laita silmäsi kiinni ja tuo silmiesi eteen kaunein maisema, mitä olet nähnyt. Laajenna kuvaasi niin suureksi, ettei muuta näköpiirissä olekaan. Keskity tuon paikan tuomaan tunteeseen sinussa, tuo esille tuoksut, joita paikassa saat nuuhkia ja kuuntele tuon kohteen äänimaisemaa. Mitä tuttua ja kaunista kuuletkaan? Kuvittele itsesi tuohon paikkaan nauttimaan, pysähdy tunnelmaan, jonka se saa sinussa aikaan. Hengitä vapaasti ja rennosti paikan rauhaa itseesi ja viivähdä siinä niin kauan, että kehosi ja mielesi saavuttaa rauhan.

Mielikuvamatkalla pääset irti kiireestäsi, milloin ja missä vain

Luo turvahetki, jonka sylissä saat käpertyä

Valu turvahetkeen, jossa sinun on lämmin, rento ja rauhallinen olla. Onko se viltin alla, kaunis kahvikuppi kädessä, lempisarjasi lumoissa ja villasukat tuoden lempeyttä kylmiin varpaisiin? Vai rakkaasi kainalossa, jossa saat rauhallisia sanoja ”ei ole mitään hätää” ja silityksiä, juuri niin lempeästi kuin kaipaat? Vai onko turvahetkesi vanhassa kotitalossasi ruokapöydän ääressä, ympärillä niin tuttua ja tavallista ja suussa korvapuustia, jota olet maistanut satoja kertoja ennenkin? Millaiseen turvahetkeen pääsetkään?

Turvapaikkasi kulkee aina mielessä mukanasi

Sensuelli ja aistillinen mielikuvahetki saa mielesi ja kehosi virkistymään

Viivähdä eroottisessa, antaudu tuntemaan kiihotuksen tunteesi mielessäsi ja pysähdy aistilliseen hetkeen. Millaista sensuellia kosketusta voisit tuntea ihollasi? Kun viet mielesi kohtaan, joka kaipaisi kosketusta, pian sitä saatkin. Voisiko se olla lempeää tai jopa kuumaa, ihan vain siinä, keskellä kaikkea? Mihin kuvaan eroottisissa muistoissasi voisit hetkeksi jäädä? Mitä tapahtuisi, jos kehosi nauttisikin hetken tuntemuksista, joita aistilliset, sensuellit hetket saavat sinut nauttimaan?

Mielesi on taukopaikkasi, jonka voimin pääset minne tahansa kauniiseen paikkaan, turvalliseen hetkeen tai sensuelliin kokemukseen ja saat hetken taukoa kaikesta siitä, missä päivän aikana huristelet menemään. Vapaus on sitä, että tuo kaikki kulkee kaiken aikaa mukanasi ja on käytössäsi, kun sitä tarvitset. Millaiseen nautintoon voisitkaan tänään sukeltaa?

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
VIELÄ EHDIT! Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image