10 aitoa, syvällistä ja lohdullista lausetta jokaiselle äidille

  1. Ymmärrän, että sinulla on välillä tosi rankkaa. Jo lapsen nuha voi saada koko rutiinin sekaisin, saati jos samalla on työkiireitä, remonttia tai ihmissuhdehuolia. Äitiys vaatii venymistä, pinnaa, huumorintajua ja joskus purkavaa itkua väsyneenä sohvalla.
  2. Tiedän, että sinun on joskus vaikea hyväksyä miten hankalalta lasten kanssa tuntuu. Miten niin rakkaat olennot voivatkaan herättää sellaista rasitusta, turhautumista ja ärsytystä! Sinusta saattaa tuntua, ettei näin saisi olla. Mutta koska kaikki vanhemmat kokevat näitä samoja tunteita, ehkä niin on tarkoitus tapahtua. Ehkä se on elämänlaajuinen opetus siitä, että päästäisimme ohimenevistä tunteista irti.
  3. Joskus riittävän hyvä on parasta, mihin voit pystyä. Sinun itsesi, lastesi ja rakkaidesi on hyvä nähdä se. On tärkeää antaa toisten nähdä omat heikkoudet – ja rajat. Sekä myös itsesi. Joskus saatamme unohtaa tutkia omia rajojamme ja siten ohitamme ne kuin huomaamatta. Joskus taas pystytämme rajat suojamuureiksi ympärillemme, emmekä päästä elämämme ihmisiä tarpeeksi lähelle.
  4. Sinäkin saat kiukutella, epäonnistua ja väsyä. Äitikin on ihminen, ja lasten on hyvä oppia se. Äiti ei ole alati hymyilevä superolento, joka aina jaksaa, ja jolla on aina aikaa askarrella ja leipoa. Haluat varmasti, että lapsesi oppivat näkemään sinut aitona ihmisenä ja kokonaisuutena, eivät pelkästään äitiroolia valituilla ja silotelluilla ominaisuuksilla!
  5. Sinulla on omia tarpeita, tunteita, asioita ja harrastuksia – ja ne ovat tärkeitä. Äidin sydämesi on aina auki lapsillesi, mutta sinulla on myös oma elämä, josta haet voimaa pitääksesi oman sydämesi valoisana. Käy kävelyillä, nauti ajasta ystävien kanssa, hoida itseäsi hyvin ja hellästi.

+

  1. Luota sydämeesi. Kun et tiedä, mitä pitäisi tehdä, tunnustele sydäntäsi. Löydät aina oikean vastauksen.
  2. Luota lastesi viisauteen. Kesken aikuisten riidan lapsi saattaa tulla esittelemään, miten kauas hänen paperilennokkinsa lenti. Lapsi tarjoaa sinulle taukoa, mahdollisuutta kerätä hetki itseään, katkaisua hedelmättömään syöveriin. Monissa hetkissä – eivät toki kaikissa- lapset tajuavat kyllä, mitä tekevät.
  3. Anna itsesi kokea ainutlaatuista herkkyyttä, jonka äitiys avaa sinussa. On mahdotonta pukea sanoiksi sitä, miten syvälle sydämeen äitiys koskettaa. Anna sydämesi avautua! Itke liikutuksesta, hali lapsiasi kesken ruokailun ja hypi innostuneesti onnistumisille.
  4. Et ole yksin – me kaikki koemme valtavan kirjon tunteita ja elämänmullistuksia äitiyden ympärillä. Me näytämme erilaisilta keskenämme, mutta kyllä me ymmärrämme. Sydämessämme me ymmärrämme.
  5. Äitiys vie sinut elämän ihmeen äärelle. Älä unohda sitä. Ole kiitollinen ja ihmeissäsi!

Saattaisit tykätä Mitran suosituista kirjoista Seksi ja läsnäolo sekä Sisäisen rauhan käsikirja. Löydät ne täältä!

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image