8 asiaa, jotka syventyvät seksissä, kun sydämesi avautuu

Sydämesi avautuu koko ajan vähitellen. Joskus se on pelottavaa, joskus innostavaa. Joskus saatat löytää itsestäsi kipua, joskus ihmeellistä voimaa ja valoa.

Miten sydämen avautuminen näkyy seksissä? Seksi on mahdollisuus avautua nautinnolle, yhteydelle itseen ja toiseen ihmiseen. Jos sydän on arka, jää tuo yhteys pinnalliseksi. Mitä avoimempi sydämesi on, sen syvällisemmin pystyt nauttimaan seksistä.

Jos mielelläsi on vahva ote sinusta, saatat suorittaa seksiä ja sivuuttaa fyysistä kiihotusta syvempiä tunteitasi. Suorittaminen on suojamekanismi, jonka tarkoitus on suojella sydäntäsi. Voit opettaa itsellesi, ettei sinun tarvitse suorittaa ja hakea sitä kautta hyväksyntää, ja ettei sinun tarvitse suojella sydäntäsi.

Suorittaminen on niin vahva ja kokonaisvaltainen toimintamalli, että sen lopettaminen vaatii monenlaisia käytännön toimia kuten riippuvuuksien hallintaa, tunteiden tunnistamista ja niiden ilmaisemista, itsen rakastamisen ja arvostamisen opettelua.

Olet ehkä kasvanut tai elänyt ympäristössä, jossa on ollut erittäin viisasta suojella itseään, mutta turvallisessa suhteessa sinun ei tarvitse niin tehdä. Puolustusmekanismit elävät tiukassa, eivätkä ne välttämättä tipu pois itsestään. Voit kuitenkin tehdä paljon asioita sen eteen, että pääset eroon haitallisista uskomuksistasi ja myös sen eteen, että opit kuuntelemaan sydäntäsi ja intuitiotasi.

Kun sydämesi avautuu:

  1. olet rehellinen siitä, mitä haluat ja miltä sinusta tuntuu.
  2. osaat vetää rajasi ja kunnioitat myös toisen rajoja.
  3. et murehdi, analysoi tai mieti muuta.
  4. et yritä muuttaa kokemustasi.
  5. et yritä miellyttää toista analysoiden, mistä hän saattaisi pitää, vaan toimit sydämestäsi.
  6. et jännitä, vaan olet aito.
  7. uskallat päästää kontrollista irti ja antautua hetkeen.
  8. nautit täysillä!

Sydämen avautumista ei voi suorittaa tai esittää. On ihan ok, ettet joka hetki pysty olemaan täysin aito ja avoin. Väsymys, stressi, kipeät kokemukset ja riidat vaikuttavat toisinaan läsnäoloosi, ja se on aivan normaalia. Älä siis vaadi itseltäsi liikaa.

Sydän on aina rakastava ja armollinen, joten kun osoitat itseäsi kohtaan rakkautta ja armoa, hehkut sydämesi voimaa. Hehkut iloa, valoa, kiitollisuutta ja rakkautta!


Mitran ihana, kannustava Sydämen seksi – laajenna nautintoasi -kirja löytyy TÄSTÄ!

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image