5 asiaa, jotka jokainen tytär haluaa kuulla äidiltään

1 Olet ihana, rakas ja tärkeä

Olet upea ihminen. Sinusta hehkuu valo, joka saa minut pehmenemään ja voimistumaan yhtaikaa. Toisaalta se saa sydämeni aukeamaan, ja toisaalta se saa oman voimani hehkumaan entistä kauniimmin.

En tiennyt tätä, ennen kuin sain sinut. Luulin, että on äidin tehtävä valaa rakkautta ja ymmärrystä lapseen, enkä tiennyt että lapsi valaa rakkautta, uskoa ja ymmärrystä äitiin moninkertaisella voimakkuudella. Sinä olet opettanut minulle paljon hyväksynnästä ja armosta.

2 Olet kaunis

Sielusi on kaunis. Kehosi on kaunis. Ytimesi on kaunis. Silmäsi hehkuvat ainutlaatuista elämänvoimaa, joka kumpuaa suoraan sydämestäsi. Osaat olla niin avoin elämälle!

3 Olet vahva ja pystyt vaikka mihin

Kun minä kasvoin isoksi, en luottanut itseeni. Pelkäsin maailmaa ja menin muiden ehdoilla. Tärkeintä, mitä voin sinulle opettaa, on se että voit aina luottaa sydämesi ääneen. Olen sanonut sitä sinulle kerta toisensa jälkeen, ja on ollut kaunista nähdä, että olet laskeutunut sydämesi turvaan.

4 Olet herkkä, ja se on ihanaa

Minut kasvatettiin uskomaan, että vahvuus on ainoa keino selvitä maailman haasteista. En tiennyt, että herkkyydelle saa antaa tilaa. Sinun ei tarvitse suorittaa elämääsi, vaan saat käpertyä itseesi ja ottaa aikaa sydämesi kuulostelemiseen. Maailmassa on paljon hyvää. Ihmiset toivovat sinulle hyvää. Minä haluan sinulle hyvää ja rakastan sinua niin paljon. Kun sinulla on herkkä olo, saat voimaa paitsi sydämestäsi, myös toisten ihmisten rakkaudesta.

5 Elämänpolkusi ja taitosi ovat juuri sinulle sopivia

Olet lahjakas niin monessa asiassa. En halua ohjailla sinua sellaiseen suuntaan, jonka itse valitsisin. Pelkäsin itse pitkään luovuuttani, sillä minut kasvatettiin arvostamaan turvallista toimeentuloa, jonka pelättiin puuttuvan luovilta aloilta. Sinulla on aikaa ja mahdollisuuksia kokeilla monenlaisia asioita. Sinun ei tarvitse olla heti valmis ja päättää kaikkea heti. Saat muuttaa asioita. Nauti lahjakkuudestasi, äläkä pelkää tuoda lahjojasi esiin. Innosta maailmaa ilmaisemalla itseäsi ja sitä, mikä juuri sinua puhuttelee.

Kiitos siitä, että olet elämässäni.

Olet maailman suloisin, rakkain ja ihmeellisin tytär. ❤️


Tsekkaa tästä Mitran ihana Meidän vuosi -tehtäväkirja parille – voit aloittaa sen missä vaiheessa vuotta tahansa!

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image
OSTA 3 MAKSA 2  kirjat & kortit 
PUOTIIN
close-image
10€ OSTOSRAHAA etukoodilla FESTARIT10 
PUOTIIN
close-image