Milloin viimeksi katsoit taaksesi ja huomasit, kuinka pitkälle olet tullut? – 5 todistetta, että olet juuri oikealla polulla

1. Sinä selvisit

Vaikka elämässäsi on tapahtunut raskaitakin asioita, olet silti pyrkinyt eteenpäin, joskus sokkonakin. Etkä vain pyrkinyt, vaan kun katsot taaksesi, huomaat että myös liikkunut ja päässyt. Olet tullut kauas ja voit onnitella siitä itseäsi tänään, sinä vahva ja rohkea sielu!

Kaiken jälkeen sinulla on kokemus siitä, kuinka elämästä selvitään. Eikä vain juuri ja juuri tai miten sattuu, vaan sittenkin aikamoisen hyvin. En selviytymisellä tarkoita sitä tilaa, jossa loit itsellesi selvitymismallin ja pakenit menneitä kokemuksia laput silmillä. Vaan tätä uutta, jossa vähä vähältä opit kuuntelemaan itseäsi ja oikeasti, ihan oikeasti menemään eteenpäin, uudenlaiseen elämään. Iso hali ja aplodit sinulle!

2. Ainutlaatuinen sinä

Tapasi olla, elää ja liikkua autenttisena sinuna on kaunista. Lisää sitä!

Usko minua. Älä vertaa. Olet uniikki sekoitus kaikkeutta. Sinussa on jotain, mitä muissa ei. Huomaisit sen parhaiten, jos voisit katsoa itseäsi ulkopuolisen silmin. Et vain ehkä ole tottunut kutsumaan itseäsi kauniiksi, mutta sitä sinä todellakin olet. Kaunis ja ihana. Ja seksikäskin, jos tahdot! 😉

3. Hassu ja innostunut

Kun ihastut johonkin asiaan tai ihmiseen (tai vaikkapa koiranpentuun), se tunne on sinussa niin vilpitöntä, söpöä ja ihanaa! Kun pidät jostakin kovasti, on kuin lamppu syttyisi sisälläsi ja silmäsi alkaisivat loistaa. Rakkauden taajuus huokuu sinusta. Olet ihan rusetilla ja polvillasi (ainakin kuvainnollisesti) etkä tiedäkään olevasi silloin aivan yhtä ihastuttava kuin tuo kohde jota katsot tai mietit! Etsiydythän siis ihanien ja positiivisten asioiden pariin mahdollisimman usein, se tekee sinulle hyvää.

4. Uusiutumiskykysi

Kykysi uusiutua ja oppia uutta on ihailtavaa. Heittäydy vain rohkeasti, kaikki tulee menemään hyvin! Kykysi kuunnella aidosti eikä ajatellen, että joo joo, tiedän jo kaiken. Se on jotain hyvin kaunista ja arvokasta.

Tämän elämän aikana sinä olet elänyt niin monta eri elämää – ja tulet vielä elämään. Ja kuinka taitavasti sinä siirryt ja kasvat aina kun aika on. Kun sitä miettii, jää suu auki.

5. Intuitiosi, sisäinen viisaus

Olet hyvin todennäköisesti elänyt lapsuutesi aikana, jolloin missään ei puhuttu itsemyötätunnosta, voimaantumisesta tai oman sisäisen äänen kuuntelusta. Ja katso, minne sinä olet tullut! Sinussa on sisällä vahva intuitio, joka johdattaa oikeille urille, joskus vaikean kautta, mutta lopulta kumminkin.

Et ole aikasi tuotos, et edes sukupuusi. Olet jotain vielä paljon enemmän. Ja kun mietit tarkkaan, sinä tiedät kyllä sen. ❤️

Ihanin terveisin,

Riikka


Lisää minusta, taideterapiasta ja taiteestani löydät täältä.

 

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
VIELÄ EHDIT! Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image