8 asiaa, jotka vahvistavat luottamusta elämää kohtaan

Epäluottamus on vahvasti läsnä tässä ajassa.

Koska on paljon epäluottamusta, se tarkoittaa, että on vähän LUOTTAMUSTA.

 

Luottamusta siihen, mitä pitäisi tehdä.

Luottamusta siihen, ketä pitäisi uskoa.

 

Epäluottamus saattaa luoda tarvetta löytää kadonnutta luottamuksen mukanaan tuomaa turvaa, jostain muualta.

Ihminen pyrkii löytämään tilan, jossa hän kokee olevansa turvassa. Silloin saatetaan turvautua näkemyksiin, jotka tarjoavat hetkellisen turvasataman epäluottamuksen merillä.

Syvempi luottamus elämään on nähdäkseni kaikkien saatavilla, mutta vähemmistö päättää sen valita omaksi polukseen, ymmärrettävistä syistä. Se ei myöskään synny hetkessä, vaan säännöllisistä elämän valinnoista, jotka pikkuhiljaa vahvistavat sitä voimaa, joka sinussakin on sisällä. Joko käytössä, tai passiivisena odottaen käynnistystä. Sussa on kaikki se, mitä odotat tällä hetkellä ulkoisten tahojen sinulle tarjoavan. Luottamusta elämää kohtaan.

Kahdeksan asiaa, jotka vahvistavat luottamusta elämää kohtaan.

1.Läsnäolo

Voi tuntua kliseiseltä sanoa läsnäolo, mutta seison vahvasti tämän takana. Kuinka usein sinun elämässäsi on sapelihammastiikeri tai muu vastaava välitön uhka edessä? Todella harvoin, silti mielellä voimme kuvitella vaikka ja mitä. Etkö usko? Mieti sitä, kuinka usein olet maannut sängyssä ja mielellä luonut uhkakuvia huomisesta. Tämä on mahdollista, vaikka fyysisesti olemme täysin turvassa kaikelta muulta maailmalta. Mieli on vahva väline.

2. Ota vastuu – mihin keskityt, lisääntyy

Me olemme vastuussa omasta olemisestamme tietyn pisteen jälkeen. Me itse määritämme sitä mihin keskitymme, mille päätämme itseämme altistaa. Miten aloitamme aamun, mitä ruutua katsomme ensimmäiseksi, mihin annamme mielemme vaellella ja mihin keskitymme joka päivä. Meidän todellisuus muodostuu niistä asioista, mille itseämme jatkuvasti altistamme ja olemme altistaneet. Ja se on täysin sinun päätettävissä, ota siis rohkeasti siitä vastuu.

3. Kontrollista, hyväksyntään – yritätkö muuttaa säätä?

Kaikkeen emme voi vaikuttaa, se on hyvä hyväksyä, ellei halua elää koko elämäänsä jatkuvassa puutteessa, siitä mitä pitäisi olla. Me vastustamme usein elämää ja asioita siinä. Me toivoisimme, että ne olisivat erilailla, toisin sanoen, sillä tavalla, kuin me itse ne haluaisimme olevan. Yritämme kontrolloida ihmisiä, ihmissuhteita, sosiaalista asemaamme, toisten mielipiteitä – lista on loputon. Mietippä säätä, kuinka usein yrität sitä muuttaa? Huomattavasti helpommalla pääsee, kun hyväksyy sään ja pukeutuu sen mukaisesti – sama pätee elämään, varustaudu parhaalla mahdollisella tavalla, päästä irti elämän kontrolloimisesta ja opettele ratsastamaan elämän aalloilla.

4. Hanki juttu, johon voit keskittyä – riippumatta siitä mitä tapahtuu

Kun kuntosalit menivät kiinni, lopetitko liikkumasta? Kun harrastukset lopetettiin, jätitkö harrastuksen? Kun sosiaaliset paikat suljettiin, jätitkö ystävät?

Älä anna olosuhteiden määrittä sinun toimintaasi täysin. Toki, välillä sitä pitää kalibroida ja muuttaa jopa toimintatapoja, se on elämää. Mutta samaan aikaan, älä anna ulkoisten olosuhteiden määrittää sitä, mihin keskityt ja mitä toimia jatkat. Liiku, harrasta, ole sosiaalinen, vaikka tavat olisivat eriä, kuin mihin olet tottunut.

5. Kehollisuus – päästä kehoon

Tämä pointti on varmasti jo tullut selväksi, mikäli seuraat minun juttuja, päästä itsesi tulemaan mielestä kehoon useammin päivän aikana. Älä usko tarinoihin, mitä mielesi tuottaa, vaan kommunikoi kehosi kanssa, tutustu siihen, käy treffeillä, flirttaile ja pidä sun kehoa sylissäsi. Todellisuus näyttää hyvin erilaiselta, kun olet kehollisena. Avanto, sauna, kävely, liikkuminen, lempiminen, valitse suosikkisi ja ole kehollinen, sinä senkin lihallinen otus.

6. Kilauta kaverille

Sosiaaliset suhteet määrittävät meidän olemistamme. Älä jätä evoluution tärkeintä valttikorttia käyttämättä. Jos ei kasvotusten, niin vaikka kilauttamalla. Jokainen tosin tietää, että mikään ei korvaa kasvotusten kohtaamista. Sanat ovat jäävuoren huippu siitä, mitä todellisuudessa kaipaamme.

7. Suunnitelma, focus ja rituaalit.

Kun suunnitelmat menevät, älä anna sen viedä sinun keskittymistäsi. Mukaudu, hienosäädä ja luo uutta suuntaa ja suunnitelmaa, jotka inspiroivat sinua menemään eteenpäin. Hanki rituaaleja, jotka vahvistavat sinua, rappeutumisen sijaan.

Rituaalit tekevät sinusta sinun.

“We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit.” ― Aristotle

8. Ymmärrä, että olemme yhteydessä kaikkeen

Koko ympäröivä maailma on yhteydessä sienirihmastojen, bakteerien, virusten, puiden, kasvien, eläinten, myös meidän ihmisten kautta kaikkeen. Me kommunikoimme ja luemme ympäristömme viestejä jatkuvasti. Mikäli koet olosi yksinäiseksi, voit miettiä sitä linjastoa, joka on mahdollistanut sinun olemassaolosi. Vanhempasi, isovanhempasi, heidän vanhempansa, aina metsästäjä-keräilijä aikoihin asti. Sinun olemassaolosi on täysi ihme, muista se, kun olo tuntuu joltain muulta – olet elämän ihme.

Kurkkaa myös aiheesta video alla:

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image