5 tapaa vahvistaa henkistä yhteyttä parisuhteessa – Yhteinen aika on eri asia kuin yhteys

Parisuhteen unelmakarttakirjan kirjoittaja Sanan Wikström

Joskus käy niin, että kun yhteiset unelmat on saavutettu, ei uusia yhteisiä unelmia enää synny.  Silloin yhteys alkaa heikentyä ja yhteinen innostunut säpinä vähentyä.

Joskus voi olla, että  yhteisistä unelmista on puhuttu ajat sitten, mutta ajan saatossa ne ovat muuttuneet toisella tai jopa molemmilla.  Koska unelma on kerran määritelty, siitä ei enää puhuta ja päädytään ehkä yhdessä toteuttamaan unelmia, jotka olivat joskus totta mutta eivät tässä hetkessä enää elä.

Joskus on myös niin, että molemmilla on kokonaan omat unelmat. Toisinaan ne mahtuvat kulkemaan yhtä aikaa rinnakkain, toisinaan taas ne alkavat vetää eri suuntiin.

Hidasta elämää -perustajan Sanna Wikströmin uutuuskirja Parisuhteen unelmakarttakirja antaa pariskunnalle välineitä henkisen yhteyden vahvistamiseen. Täytettävä kirja tuo Unelmakarttakirjasta tutut viisi teemaa parisuhteeseen ja sen voimaannuttamiseen: uskomukset, läsnäolon, mielikuvituksen, tunteet ja alitajunnan.

Tässä Sannan 5 vinkkiä, miten vahvistaa henkistä yhteyttä parisuhteessa:

1. Olkaa loputtoman kiinnostuneita siitä, mitä toinen kertoo menneisyydestään, nykyisyydestään ja toiveistaan – yhä uudelleen.

Kiinnostus ja uteliaisuus on ikään kuin henkisen käden ojentamista toista kohtaan. Se tuo sinua kohti toista ja osoittaa, että haluat kuulla, ymmärtää ja olla läsnä.

2. Vaalikaa yhteistä aikaa, jossa keskiössä on yhteys

Monesti yhteistä aikaa voi olla, mutta huomio saattaa olla jossain muualla kuin yhteydessä. Yhteys voi olla keskustelun, kosketuksen tai vaikka silmiin katsomisen tulosta. Mikä on se tapa, jolla koet saavasi yhteyden toiseen? Kun tuntuu, että hetken koko maailma on siinä, teidän välillänne?

3. Keskustelkaa

Omien kokemusten ja tunteiden sanoittaminen auttaa toista valtavasti ymmärtämään. Ei voi olettaa, että toinen tietää, jos ei puhu. Eikä puhuminenkaan aina ole helppoa, mutta yritys on tärkeämpää. Sanoittamaan oppii keskustelemalla.

4. Koskettakaa

Fyysinen läheisyys vahvistaa yhteyttä ja tuo me-henkeä sekä luo turvan tunnetta. Täyttäkää aistit toisesta: Miltä toinen tuntuu? Miltä yhteys tuntuu, kun se on läsnä?

5. Unelmoikaa yhdessä yhteisistä asioista

Kartoittakaa sitä, mistä tulette ja miten se on vaikuttanut siihen, minkä uskotte mahdolliseksi. Kartoittakaa sitä, missä olette nyt ja unelmoikaa siitä, mitä yhteinen tulevaisuutenne voisi olla. Voitte ottaa avuksi esim. Parisuhteen unelmakarttakirja -tehtäväkirjan, jossa on kolmetyyppisiä harjoituksia: 1) pieniä viestejä toiselle kirjaan, 2) yhdessä tehtäviä tehtäviä kirjaan sekä 3) yhteyttä vahvistavia harjoituksia kirjan ulkopuolella.

Kurkkaa kirja: 

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image