Jos haluat paremman loppuelämän, valitse ajatuksesi hyvin

Mielessämme seikkailee päivittäin noin 65 000–70 000 ajatusta. Suuri osa niistä koskee asioita, joita emme halua. Sellaisilla ajatuksilla rakennamme esteitä unelmillemme, sillä se, mitä ajattelemme ja mihin keskitymme, lisääntyy elämässämme. Me myös toimimme pitkälti ajatustemme ohjaamina, vaikka emme sitä itse tiedosta.

Ajatukset valitsevat, lajittelevat, työstävät, tulkitsevat, muistavat ja arvostelevat. Ajatuksemme eivät kuitenkaan ole tosia, vaikka niin kuvittelemme.

Ajatukset ovat vain tulkintojamme asioista, ihmisistä, itsestämme ja maailmasta, mutta niiden voima on varsin väkevä. Jos haluat muuttaa elämääsi paremmaksi, on sinun muutettava ensi töiksesi ajatuksiasi paremmiksi.

Sinulla on mahdollisuus ohjata ajatuksiasi tulkitsemaan asioita toisin – paremman elämän, unelmiesi ja hyvinvointisi hyväksi. Voit keskittää ajatuksesi siihen, mitä haluat, miksi haluat ja miten voit saada haluamasi.

En yritä uskotella sen olevan aivan helppoa, sillä meillä on taipumus rakastua tulenpalavasti omiin ajatuksiimme ja taistella henkemme, veremme, ihmissuhteiden ja onnellisuutemmekin uhalla niiden puolesta. Niiden hemmetin huonojenkin puolesta. Mutta ei ajatusten parantaminen mahdotonta ole. Se vaatii pysähtymistä, tiedostamista ja aitoa halua suostua asioiden ja näkemysten toisenlaisuuteen. Joustamista, mikä onkin terveen mielen merkki.

Teet tärkeitä valintoja joka päivä valitsemalla ajatuksesi, sillä vain sinä voit päättää, mitä ja miten ajattelet. Minkälaisia tulkintoja asioista teet.


Voit lukea lisää asenteesta ja ajatusten merkityksestä uudesta kirjastani Muuta asenteesi, muuta elämäsi. Voit ostaa kirjan tästä. 


 

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
VIELÄ EHDIT! Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image