Jos haluat paremman loppuelämän, valitse ajatuksesi hyvin

Mielessämme seikkailee päivittäin noin 65 000–70 000 ajatusta. Suuri osa niistä koskee asioita, joita emme halua. Sellaisilla ajatuksilla rakennamme esteitä unelmillemme, sillä se, mitä ajattelemme ja mihin keskitymme, lisääntyy elämässämme. Me myös toimimme pitkälti ajatustemme ohjaamina, vaikka emme sitä itse tiedosta.

Ajatukset valitsevat, lajittelevat, työstävät, tulkitsevat, muistavat ja arvostelevat. Ajatuksemme eivät kuitenkaan ole tosia, vaikka niin kuvittelemme.

Ajatukset ovat vain tulkintojamme asioista, ihmisistä, itsestämme ja maailmasta, mutta niiden voima on varsin väkevä. Jos haluat muuttaa elämääsi paremmaksi, on sinun muutettava ensi töiksesi ajatuksiasi paremmiksi.

Sinulla on mahdollisuus ohjata ajatuksiasi tulkitsemaan asioita toisin – paremman elämän, unelmiesi ja hyvinvointisi hyväksi. Voit keskittää ajatuksesi siihen, mitä haluat, miksi haluat ja miten voit saada haluamasi.

En yritä uskotella sen olevan aivan helppoa, sillä meillä on taipumus rakastua tulenpalavasti omiin ajatuksiimme ja taistella henkemme, veremme, ihmissuhteiden ja onnellisuutemmekin uhalla niiden puolesta. Niiden hemmetin huonojenkin puolesta. Mutta ei ajatusten parantaminen mahdotonta ole. Se vaatii pysähtymistä, tiedostamista ja aitoa halua suostua asioiden ja näkemysten toisenlaisuuteen. Joustamista, mikä onkin terveen mielen merkki.

Teet tärkeitä valintoja joka päivä valitsemalla ajatuksesi, sillä vain sinä voit päättää, mitä ja miten ajattelet. Minkälaisia tulkintoja asioista teet.


Teksti on kirjastani Sinä olet enemmän – palavalla sydämellä kohti omaa juttua, jonka voit tilata tästä.


 

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image