4 uudenvuodenlupausta, jotka haluat luvata itsellesi

On aika toivottaa uusi vuosi ja vuosikymmen tervetulleeksi. Vaikka uusi alku kannustaa muutokseen, mikä olisikaan latistavampaa kuin laatia liian tiukka uudenvuodenlupaus, jonka suhteen joudut luovuttamaan ennen pitkää, ja joka siten vain vähentää uskoasi pysyvään muutokseen.

Esitänkin nyt neljä uudenvuodenlupausta, joilla on merkittävä vaikutus hyvinvointiin, ja joiden osalta onnistut varmasti (etenkin, jos niin haluat).

Lupaus 1: Minä uskallan

Olen kulkenut pitkän matkan vuoteen 2020. Tarponut ylä- ja alamäet, selättänyt monta ongelmaa ja haastetta, ja vieläkin elämä minussa pihisee. Juuri sen vuoksi minä uskallan!

Uskallan olla humoristi. Uskallan tuoda ääneni kuuluviin. Uskallan astua suureen potentiaaliini. Uskallan tulla näkyväksi. Uskallan tanssia, itkeä ja nauraa. Ennen kaikkea uskallan edistää haaveitani. Vuosi ilman rohkeita askelia on 365 hukkaan heitettyä päivää. Juuri siksi minä uskallan.

Lupaus 2: Minä jaksan

Minun ei tarvitse jaksaa mitä tahansa. Siksi tänä vuonna valitsen panostaa kaikkein tärkeimpään: omaan terveyteeni ja hyvinvointiini.

Kaikki muu jaksaminen, ilo ja energisyys kumpuavat tästä lähteestä. Jaksan taistella oikeiden asioiden puolesta. Jaksan olla myös itselleni armollinen ja joustava – tiukan kuurin sijaan luon pysyvää muutosta. Elämä ei ole kaikki tai ei mitään: pienelläkin on väliä. Jaksan viljellä positiivista kierrettä, ja aloittaa jälleen uudestaan. Jaksan, sillä olen sen arvoinen.

Luonnossa sielu lepää. Kävely ja venyttely ovat lempeää liikuntaa ilman repivää pakkoa.

Lupaus 3: Minä uskon

Uskon, kun joku sanoo minusta jotain kaunista. En vain hymyile ja ajattele, että niinpä niin, vaan todella pysähdyn ja hengitän kehut sisään. Ja kun saan halauksen tai huomionosoituksen, uskon, että minusta todella välitetään. Tiedostan, että sydämeni on kokenut kolhuja ja ajan mittaan kyynistynyt. Siksi juuri tänä vuonna valitsen alkaa nähdä kaiken sen rakkauden, joka minua ympäröi.

Ja kun rakkaani sanoo, ettei tarkoittanut pahaa, aion päästää vihastani irti ja sanoa kerrankin: “Tiedätkö mitä, minä uskon sinua.” Sillä maailma on pitkälti sitä, millaisena valitsemme sen nähdä.

Lupaus 4: Minä ehdin

Minä ehdin kyllä. Asiat vievät oman aikansa, eikä stressaaminen auta mitään, päin vastoin. Elämä ei ole kilpajuoksua.

Opettelen rentoutumaan. Nytkin on jo hyvä. Kun sitä tunnetta kasvattaa, ei tulevaisuus voi kuin hiljalleen monistaa hyvää. Vuodessa voi tapahtua paljonkin, mutta kaikkea ei tarvitse kahmia kuin hädässä. Oikeat asiat tulevat silloin, kun niiden aika on. Olkoon vuosi 2020 läsnäolon vuosi:

Kaiken tärkeän ehdin ja kaikki vähemmän tärkeä saa jäädä.

 

Ihanaa, onnellista, läsnäolevaa ja rikasta vuotta toivottaen,

❤️:lla Riikka


Lisää minusta ja palveluistani löydät alta tai täältä.

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image
OSTA 3 MAKSA 2  kirjat & kortit 
PUOTIIN
close-image