Aronia on nyt parhaimmillaan – pyöräytä siitä tämä mausteinen marjasmoothie

Tämä mausteinen marjasmoothie on alkusyksyn aamuihin ihana aamiainen – tai aamutorkulle lounas. Siihen sopii loistavasti terveellinen marja-aronia, jota monien pihoilla ja pensaissa riittää nyt runsaasti. Mustaherukka ja puolukka käyvät myös erinomaisesti.

Smoothiet mielletään usein kylmiksi ja raikkaiksi, mutta Suomen kirpakoissa syysaamuissa kylmä ei välttämättä ole terveellisin valinta. Jos marjat tulevat pakkasesta tai jääkaapista, tykkään laittaa osan nesteestä kiehuvana vetenä. Lämpö tuo mausteiden maut ihanasti esiin. Jos jätät seoksen hieman paksummaksi, saat lopputulokseksi lusikoitavan tuorepuuron.

Ainekset:

2 dl tummia marjoja, esim. marja-aroniaa, mustaherukoita, puolukkaa
1 pieni banaani tai 4–5 tuoretta taatelia
2 rkl chiansiemeniä
1 rkl (vaniljanmakuista) riisiproteiinia
1 rkl lucumaa
1 tl ceyloninkanelia
0,5 tl inkiväärijauhetta tai pieni pala tuoretta inkivääriä
0,5 tl suolaa
(1 rkl hunajaa)
3–3,5 dl nestettä, esim. kauramaitoa + kiehuvaa vettä

Sekoita ainekset keskenään blenderissä ja nauti!

Resepti on lainattu Katrin kiehtovasta kirjasta Vuoden paras päivä, joka käsittelee elämän luonnollisia syklejä – sekä niihin luonnollisesti kuuluvia herkkuja.

Sinä ihana ❤ Tasan 2 kuukautta jouluaattoon.  Saat ilmaisen toimituksen  (arvo 5,90€) verkkopuodin ostoksesta kun lisäät ostoskoriin  Lempeiden sanojen joulukalenterin . Etu aktivoituu koodilla JOULU24 ja on voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka.
Lempeiden sanojen joulukalenteri!
close-image
Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image