Uusi vuosi: Lupaathan nämä 5 asiaa itsellesi? – Sano tarvittaessa EI, päästä tarvittaessa irti ja kerro rehellisesti, mitä koet

Olisiko tässä 5 lupausta, jotka voisit tehdä uuden vuoden kynnyksellä?

1. Lupaan, että muiden asiat eivät ole omiani tärkeämpiä

Selvitä, mikä on sinulle tärkeintä, arvokkainta ja merkityksellisintä. Sitten tee ratkaisusi ja valintasi niin, että ne tukevat sinun elämäsi tärkeimpiä asioita. Sano tarvittaessa EI, päästä tarvittaessa irti ja kerro rehellisesti, mitä koet. Koska olet sen arvoinen!

2. Lupaan, että kuuntelen sydäntäni enemmän kuin muiden toiveita

Jos jokin on varmaa, niin se, että muun maailman toiveet, vaatimukset ja odotukset eivät lopu. Aina on jokin impulssi, johon pitäisi vastata. Tee siis päätös, että otat joka päivä edes minuutin aikaa itsellesi niin, että muistat kuka olet, miksi olet täällä ja mitä haluat elämässäsi tehdä. Tämä on sinun elämäsi!

3. Lupaan, että teen yhden asian, joka pelottaa

Joskus pienikin rohkeuden askel muuttaa asioita paljon. Ensinnäkin se antaa kokemusta siitä, että PYSTYN, SELVIÄN ja EHKÄ OLENKIN EDES PIKKAISEN ROHKEA. Toisekseen se liikauttaa sisälläsi jotain, joka on ollut jumissa siihen saakka, koska olet pelännyt. Pieni liikahdus voi saada aikaan ison liikahduksen – sellaisen, jota et ennalta osannut edes kuvitella.

4. Lupaan, että ainakin yritän

Jos et koskaan yritä, et voi tietää, miten sinun käy. Yleensä pelkäämme niin paljon epäonnistumista tai muutosta, että emme edes yritä. Entä jos yrittäisit, katsoisit mihin se vie ja arvioisit sitten, mitä teet seuraavaksi? Liian moni hieno asia jää siihen, että emme edes yritä.

5. Lupaan, että en elä tätä vuotta kuin edellistä (tai edellisiä)

Jos kaipaa elämäänsä jotain muutosta tai uutta, on uskallettava muuttaa jotain omassa elämässään. Joskus pienenkin muutoksen tekeminen voi saada aikaan uutta virettä elämään, joka taas innostaa ja kannustaa tekemään muita muutoksia elämässä. Joku on sanonut, että älä elä samaa vuotta 75 kertaa ja kutsu sitä elämäksi. Saattaa olla jotain perää tuossa. Elämä on muutoksessa muutoinkin, uskaltaudu elämän muutoksen virtaan ja anna sen yllättää!


Tervetuloa mukaan Unelmien vuosi 2020 -verkkokurssille tarttumaan rohkeammin itselle tärkeisiin asioihin ja omiin unelmiin! Lue lisää TÄSTÄ.

 

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
VIIMEISET KAPPALEET Lukuvuosikalenteria 2023-2024 OUTLETISSA 10€ (norm. 17,90€)
PUOTIIN
close-image