Deepthi: “Kun nainen löytää sisäisen voimansa, hän tietää kuka hän on ja missä hänen rajansa menevät”

Riippumatta titteleistä tai median luomista rooleista kaiken takana on ihminen. Seuraavassa laulaja-lauluntekijä ja kirjoittaja Deepthi kertoo, mitä hänelle tulee mieleen sanoista. 


PYHYYS – Pyhyys tarkoittaa minulle korkeampaa näkymää elämästä ja kaikesta siitä mikä on. Pyhyydellä ja pyhittämisellä tulen tietoiseksi asioista ja annan niille korkeamman merkityksen, enkä vain juokse päivästä toiseen elämän läpi. Elämä on kaunis ja arvokas lahja. Kun alkaa nähdä elämän ja kaiken pyhänä, kiitollisuus ja kunnioitus kasvaa, ja sitä mukaa oma olotila kohottuu ja pystyy luomaan elämää, joka on linjassa oman sydämen totuuden kanssa.

NAISEUS – Naisen voima on naiseudessa ja syvemmässä yhteydessä itseensä. Kun nainen alkaa arvostaa naiseuttaan, kehoaan, kuukiertoaan ja feminiinistä voimaansa, hänessä herää suuri Äiti, elämän ylläpitäjä. Hänestä tulee näkijä, tietäjä ja ehtymätön luovuuden lähde.

KEHO – Keho on naisen todellinen temppeli. Yhdistymällä kehoon alamme ymmärtää sen luonnollisia syklejä ja vastaanottaa syvää viisautta, jonka myötä pystymme vapautumaan maskuliinisesta ylisuorittavasta mallista elää ja olla. Keho alkaa itse viestittää, mitä se milloinkin tarvitsee ja miten sitä voi parhaiten tukea.

SYDÄMEN KUUNTELU – Olemme astumassa uuteen aikaan, feminiiniseen aikaan, jossa ihmiset alkavat elää sydämen äänen mukaan. Alamme havahtua siihen, että pelkillä maskuliinisilla, rationaalisilla arvoilla ja toimintatavoilla ei voi enää maailmaa pyörittää. Tarvitsemme pehmeämpiä arvoja, elämän feminiinistä, hoivaavaa puolta palauttaaksemme maailmaan ja luontoon tasapainon ja harmonian. Moni alkaa tässä ajassa kyseenalaistaa oravanpyörää jossa elää, ja alkaa etsiä rakkaudellisempaa tapaa olla ja elää.

OMA ÄÄNI – Sitä mukaa kun löydämme yhteyden sydämeemme ja naiseuden/miehuuden todelliseen keskukseen, myös tarve ilmaista itseä, tarpeitamme ja luovuuttamme vahvistuu ja aktivoituu. Sanoilla ja omalla äänellä luomisesta tulee erittäin voimallista ja parantavaa. Luomme omalla äänellä todellisuutemme. Siksi kannatta olla hyvin tarkkana sen kanssa, mitä ja miten itsestä ja muista puhuu.

UNELMAT – Unelmat ovat elämän johtotähti. Sen mistä pystyt unelmoimaan, pystyt myös toteuttamaan! Juuri nyt elämme aikaa, missä meidän on hyvä unelmoida isommin ja rohkeammin kuin koskaan! Manifestaatio on nyt nopeaa ja voimallista!

SISÄINEN VOIMA – Naisen sisäisen voiman lähde on hänen kohtunsa. Kun nainen saa yhteyden kohtuvoimaansa, hän kasvaa henkisesti tytöstä naiseksi. Silloin häntä ei voi enää kontrolloida, manipuloida eikä hallita. Hän tietää kuka hän on ja missä hänen rajansa menevät. Kohtuvoiman aktivoitumisen myötä nainen päästää irti kaikesta sellaisesta, mikä ei ole linjassa hänen korkeamman olemuksensa kanssa. Kaikki roolit, liika kiltteys ja ylisuorittaminen tippuu pois. Nainen oppii tuntemaan todellisen itsensä, ja hänestä tulee hyvin magneettinen, säteilevä jumalatar.

LUONTOYHTEYS – Henkireikä, meditaatiotemppeli, paikka jossa saa yhteyden itseensä. Luontoyhteys on paras mielen ja kehon hoitaja!

VAPAUS – Vapaus on itselleni tänä päivänä arvoista tärkein. Vapaus luoda sydämestä käsin niitä asioita ja sellaista elämää, sellaisessa tahdissa, minä se milloinkin kutoutuu. Elää yhteydessä, jossa mitään ei tehdä pakottamalla, vaan vapaassa, luonnollisessa virrassa, korkeammassa ohjauksessa. Olla sisäisesti vapaa kaikista kahleista ja saada nauttia elämästä!

RAKKAUS – Kaikkialla läsnäoleva voima.

SEKSUAALISUUS – On aika palauttaa keskuuteemme pyhä seksuaalisuus, jossa otamme vastuun energeettisestä olemuksestamme ja käyttäytymisestämme, ja ymmärrämme miten se vaikuttaa muihin ihmisiin ja etenkin omaan kumppaniin. Seksuaalienergia on meidän koko elämänenergiamme. Käyttämällä sitä oikein ja tietoisesti, voimme luoda taivaan maan päälle.

Deepthi konserttikiertueella syksyllä 2019. Katso kiertueen aikataulu täältä.

Deepthin CD Valoa tarjoushintaan Hidasta elämää -puodista. Katso lisää täältä.

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image
OSTA 3 MAKSA 2  kirjat & kortit 
PUOTIIN
close-image
10€ OSTOSRAHAA etukoodilla FESTARIT10 
PUOTIIN
close-image