5 helppoa tapaa löytää mielenrauha kiireen keskellä – Lakkaa sensuroimasta unelmiasi

Kuvaaja: Sebastian Forsman

Ulrica Norberg on kirjoittanut kirjan Tietoisesti tasapainoon – Hellitä hetkeksi (HarperLife 2018). Laiskurin jooganakin tunnettu restoratiivinen jooga koostuu palauttavista harjoituksista, jotka auttavat hidastamaan vauhtia ja hellittämään hetkeksi kiireen keskellä. 

Ulrica on opiskellut ja opettanut joogaa yli 25 vuoden ajan, kouluttanut yli 500 joogaopettajaa ja tehnyt joogasta useita artikkeleita, kirjoja ja elokuvia. Keväällä 2015 hän sai ensimmäisenä skandinaavina joogamestarin (Yogiraj) arvon.


Tässä Ulrican viisi vinkkiä, joiden avulla voit löytää tasapainoa ja hyvää oloa arjen kiireiden keskelle.

1.Pysähdy joka päivä. Laske 20 minuutin ajaksi kaikki vekottimet kädestäsi ja ole tekemättä mitään. Jos se tuntuu mahdottomalta, voit vaikkapa kuunnella musiikkia, katsella ulos ikkunasta, kävellä metsässä tai lojua kylvyssä.

”Jos juokset koko ajan, juokset karkuun itseäsi. Kun pysähdyt, saat ajatuksesi kiinni.” – Ulrica Norberg

2. Liikuta kehoasi päivittäin. Etsi pokémoneja, käy kävelyllä, joogaa, tanssahtele, jumppaa, pyöräile, pelaa jalkapalloa tai leiki hippaa. Tärkeintä on, että liikut ja pidät siitä.

3. Vähennä elämästäsi kerran viikossa yksi stressiä aiheuttava asia. Voit juoda esimerkiksi yhden kupin kahvia vähemmän, vähentää tv:n katselua tunnilla tai lopettaa nettisurffailun vähän tavallista aiemmin ennen nukkumaanmenoa. Mieti, mitä voisit saada tilalle.

”Mitä sinun pitäisi tehdä, jotta saisit elämääsi lisää asioita, joista pidät?” – Ulrica Norberg

4. Kokeile jotain uutta kerran viikossa 20 minuutin ajan. Nyt sinulla on mahdollisuus opetella uusi taito tai tehdä jotain, jota olet aina halunnut.

5. Pidä itsesi kanssa kahvitaukoja. Niiden aikana sinulla on lupa unelmoida. Mieti, minkälaisessa tilanteessa haluaisit olla viiden tai kymmenen vuoden päästä. Älä sensuroi unelmiasi, vaan mieti, miten voisit rakentaa itsellesi polkuja, jotka johtavat kohti unelmaasi.

”Lopeta mutkuttelu ja jossittelu.” – Ulrica Norberg


Ulrica Norbergin kirja Tietoisesti tasapainoon – Hellitä hetkeksi (HarperLife 2018) saatavana täältä. Vain Hidasta elämää -lukijoille kirja nyt -10 %. Tarjous on voimassa 30.9. saakka.

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image