Kun suot itsellesi hyvää oloa pienillä asioilla, elämääsi alkaa virrata lisää onnea

Ripustan välillä keittiöni seinälle post-it -lappuja, joita sydämen inspiksen tilassa olen kirjoittanut. ”Omassa rytmissä elämistä”, ”Taikaa”, ”Syvää iloa”, ”Kustannussopimus” ja niin edelleen. Olen aina saanut kaiken, mitä lippulappusiini olen kirjaillut – en ehkä ihan sillä tavalla tai sitä kautta kuin olisin kuvitellut.

Se on ihan ok. Tosi monenlaiset asiat voivat tuottaa samanlaisia tuntemuksia elämässäni kuin Oprahlla töissä oleminen. Unelmani ovat muuttuneet ja tarkentuneet moneen kertaan, kun minä olen muuttunut. Olennaista on aina kysyä, millaisia tunteita haluaisin kokea, ja kuinka voin suoda itselleni niitä jo nyt? Sydämen unelmat viestivät siitä, millaisia tunteita haluaisit kokea lisää. Kun suot itsellesi hyviä viboja pienilläkin asioilla, elämääsi ilmaantuu lisää kivoja tunnelmia.

Energia toimii yksinkertaisesti: kvanttifysiikka todentaa, että tietoisuus vaikuttaa siihen, kuinka energia järjestäytyy. Ulkoinen todellisuus ilmentää sitä, mitä tietoisuudessa tapahtuu. Luominen ei siis ole mielen kautta tapahtuva teko vaan tietoisuuden ilmentymä – vedämme puoleemme sitä, mitä olemme.

Tietoisuus on minulle sama asia kuin yhteys ytimeeni. Pohjimmiltaan ytimeni on ääretöntä, levollista tietoisuutta, joka ei tuomitse tai jaottele asioita hyviin tai huonoihin. Sielulleni kaikki on samanarvoista, rikasta kokemusta. Ihmisen mielellä, siis egolla, puolestaan on loputon lista siitä, miten hommeleiden pitäisi olla. Egolla on kaikenlaisia haluja ja näkemyksiä, minkä verran tilillä pitäisi olla rahaa, missä kunnossa kehon pitäisi olla ja kuinka toisten pitäisi toimia.

Kun alat toteuttaa asioita, jotka tuottavat kaipaamiasi tunteita, voimaannut

Egon halut ja sydämen intuitiiviset unelmat erottaa siitä, että sydämen iloiseen, intuitiiviseen toiveeseen ei liity pakkoa saada tuota asiaa. Jos on intensiivinen toive jostakin ja pelko siitä, ettei saa haluamaansa, on kiinni uskomuksessa, että juuri tämän asian toteutuminen tuo niitä tunteita, joita haluan kokea.

Voi olla, että haluamasi sielunkumppani saapuu vasta kymmenen vuoden päästä. Jos elät koko tuon kymmenen vuotta kärvistellen, kun et saa kokea rakkautta, olet ripustanut koko rakkauden kokemisen yhden, ulkoisen kortin varaan. Mitä joustavampi olet sen suhteen, kuinka toivomasi kokemukset saapuvat, sitä avoimempi olet ottamaan vastaan sitä mitä haluat.

Monesti ajattelemme, että asia A on mahdollinen vasta, kun asiat B, C ja D ovat toteutuneet. Juuri tuo rajoittunut ajattelumme vaikuttaa kirjaimellisesti siihen, mitä elämään ilmaantuu. ”Kaikki on mahdollista” tarkoittaa sen tutkimista, millaisia yhteyksiä olen asioille huomaamattani antanut. Kun havaitsen, mistä luulen asioiden toteutumisen olevan kiinni, voin alkaa purkaa noita uskomuksia. Voin kysyä: olisiko uuden ammatin hankkiminen sittenkin mahdollista, vaikka olen jo 57? Voisinko kuitenkin lähteä ulkomaille, vaikka en osaa kieliä? Olisiko mahdollista, että suhteeni kehooni olisi kunnioittava, vaikka painan nyt tämän verran?

Olen itse kaivannut joitakin tiettyjä asioita valtavasti siksi, että huomaamattani uskoin, että vasta unelmieni miehen tapaaminen täyttäisi minut sellaisella rakkaudella ja ilolla, jota kaipaan. Voimaantuessani olen saanut ytimeeni yhteyden, jonka myötä koen rakkautta, joka ei ole mistään ulkoisesta kiinni. Kun elän rakkaudessa ja sydän auki itseni kanssa, ei ole niin just jetsulleen, mitä tapahtuu. Ja juuri siksi tiedän, että kaikki mitä sydämeni halajaa, ilmaantuu tavalla tai toisella, ennemmin tai myöhemmin.

Lämpimästi tervetuloa voimauttavaan valmennukseen tai näkijäkonsultaatioon: annataipale.com

Kuva: Unsplash / Amy Reed

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
VIELÄ EHDIT! Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image