Sisäinen työ voi vaikuttaa oman navan kaivelulta, mutta se on oikeasti lahjasi maailmalle

Viime kesänä sain ihmeellisen kohteliaisuuden. Vieras nainen tuli sanomaan minulle näin: ”Vau, olet inspiroinut minua paljon. Kiitos siitä työstä, jonka olet tehnyt itsesi kanssa.”

Se oli vaikuttava hetki. Hän ymmärsi, hän ajatteli samalla tavalla kuin minä. Että hyvinvointini ei ole keneltäkään pois, vaan se on jotain, mistä hän voi ammentaa itselleen paljon, etäältäkin.

Kaikki eivät ole suhtautuneet samalla tavoin. Lähipiiristäni minun on annettu ymmärtää, että sisäisen työn tekeminen on itsekeskeistä. Hei maailmassa olisi muutakin. 

Heitän vastapallon. Mitä parempaa ihminen voisi maailmalle antaa kuin onnellisuutta, iloa, tasapainoa ja elinvoimaa?

Sisäisen työn tekeminen ei ole itse tarkoitus, johon on määrä jämähtää lopuksi ikää. Oman sisäisen maailmansa tarkastelu ja uudelleen järjestäminen on väline siihen, että voit löytää oman polkusi ja suuremman tarkoituksesi, joka on viihtyä itsessäsi, elää intohimoista elämää ja intohimojesi kautta levittää hyvää ympärillesi. Jos yrittää loputtomiin auttaa muita huolehtimatta itsestään, maailma ei parane piiruakaan. Odotusten ja velvollisuuksien painolasti vain lisää raskasta energiaa.

Auta ensin itseäsi, sitten auta muita vapaasti ja rakkaudesta – koska haluat tehdä niin. Itsekeskeistä tai ei, ainutlaatuinen valosi on kauneinta ja arvokkainta, mitä voit maailmalle tarjota. 

Lisää aiheesta Taikaelämää-podcastissa, kuuntele ja voimaannu:

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image