Anni Hautala: “Mitään ei ole ilman rakkautta, kaikki pohjautuu siihen”

Riippumatta titteleistä tai median luomista rooleista kaiken takana on ihminen. Seuraavassa radio- ja tv-juontaja Anni Hautala kertoo, mitä eri sanoista tulee hänelle mieleen.

ÄITIYS – Äitiys on ollut jatkuvaa huolta siitä saakka, kun raskaustestiin ilmestyi kaksi viivaa. Samalla se merkitsee minulle onnea ja mahtavaa, pyyteetöntä rakkautta, jota en usko, että voisi olla ketään muuta kuin omaa lasta kohtaan. Oman lapsen puolesta tekisin ihan mitä tahansa. Lapsi on suurin ilo ja aarre.

RAKKAUS – Mitään ei ole ilman rakkautta, kaikki pohjautuu siihen. Rakkautta voi parhaimmillaan olla kaikessa mitä tekee.

INTOHIMO – Intohimoa voi olla parisuhteessa tai sitä voi olla työtä, harrastusta, jonkin asian tekemistä kohtaan. Parisuhteessa omaan rakkaaseen kohdistuva intohimo on ihaninta mitä voi olla.

SURU – Surun keskellä tulee välillä huono omatunto, jos ei olekaan surullinen kokoajan. Miettii, miten voin täällä millekään nauraa, ja miten kaikki voi pyöriä ympärillä normaalisti. Suru on aaltoileva tunne. Sitä ei voi vertailla, sillä kaikki kokevat surua eri tavalla. Surun aallot tasoittuvat aikanaan, kun aallon korkeus hälvenee pieneksi liplatukseksi.

ARKI – Meillä arki on tosi epätyypillistä jos vertaan lapsuuteen. Yritämme unohtaa viikonloppu-ajattelun, että sitten vasta elämä alkaa. Rakastan juhlia arkea menemällä vaikka ulos syömään keskellä viikkoa. Samalla arki on juuri, jossa toistuvat rutiinit tekevät siitä paljon helpompaa.

ELINVOIMA – Ajattelen, ettei elinvoimaa saa purkista, vaikka vitamiinien mainoslauseissa niin luvataan. Elämäntavat, liikunta ja hyvä ruoka ovat tärkeitä asioita, mutta ne eivät pelkästään riitä. Harrastaminen, tekeminen ja toiset ihmiset pitävät ihmisen elinvoimaisena. Jos on vain jatkuvasti kotona tekemättä mitään, elinvoima katoaa.

YSTÄVÄT – Ystävät ovat aina olleet minulle ihan mielettömän tärkeitä, elämän suolaa. Vietän paljon aikaa heidän seurassaan. Jos emme näe pitkään aikaan, tulen ahdistuneeksi. Kaikilla ystävilläni on nyt ruuhkavuodet, mutta ex tempore näkemisiä olisi ihana järjestää enemmän.

ROHKEUS – Rohkeus on tärkeää elinvoiman kannalta, ilman rohkeutta ei synny mitään uutta. Kun pari vuotta sitten minua pyydettiin juontamaan Emma Gaalaa päivän varoitusajalla, pelotti, että nolaisin itseni. Sitten päätin, että nyt vain tehdään. Rohkeus vie epämukavuusalueelle ja elämässä eteenpäin.

UNELMAT – Unelmat ovat totta. On tärkeää visualisoida unelmiaan ja elää niin, kuin ne olisivat jo totta.

NAURU – Nauru on tunnusmerkkini, huutoitkunauru on parasta. Muistan kun lapsena naurettiin niin, että kyyneleet valuivat ja vatsaan sattui. On etuoikeus, että pääsen nauramaan sillä tavalla joka päivä työni kautta.

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
VIELÄ EHDIT! Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image