“Täällä olet turvassa” – 3 oivaltavaa kuvaa tunteista

Tunteet ja tunteiden käsittely oivaltavien kuvien avulla on yksi Tilkkanen terapiaa -kirjan suurista anneista. Yksi kuva avaa monta asiaa, ajatusta ja kysymystä. Tässä kolme kuvaa Tilkkanen terapiaa -kirjasta:

Turvapaikka on siellä, missä kaikille tunteille on tilaa. Ei tarvitse pidätellä, selitellä. Turvapaikka on sellaisen ystävän läheisyydessä, joka kannattelee läsnäolollaan niin vahvasti, että voi lysähtää. Missä ja kenen kanssa sinä koet turvaa?

Kaikilla on tunteita, vaikka niitä ei näytettäisikään. Myös työpaikalla on tunteita, vaikka joskus voisi kuvitella, että niitä ei ole, koska niitä ei sanoiteta tai tuoda esiin. Se ei ole totta, niitä vain padotaan. Mitä enemmän kieltää itseltään tunteita, sitä enemmän niitä sisälle kertyy. Kun ne purkautuvat, ne räjähtävät – hallitsemattomasti. Missä tilanteissa koet, että sinun pitää nielaista tunne sisään? Miten tuot tunteet ulos?

Onko rakkaus sitä, että on itselleen ja tunteilleen totta? Onko se sitä, että on sen jälkeen muille totta sellaisena kuin on?

Kuvat on kirjasta Tilkkanen terapiaa, jossa yhteen kuvaan kiteytetään paljon syvyyttä, pohdittavaa ja kysymyksiä. Tilaa kirja TÄSTÄ.

Osallistu keskusteluun: Mitä rakkaus sinulle merkitse?

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
VIELÄ EHDIT! Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image