Ota käyttöön nämä 13 vinkkiä, joilla teet elämästäsi ihanaa joka päivä

1. Käy joka päivä 10–30 minuutin kävelyllä ja kävellessäsi hymyile. Tämä on mitä parhain fiiliksen kohottaja. Lisäksi hymyily kiinteyttää kasvojesi lihaksia. Joten kannattaa hymyillä paljon!

2. Istu hiljaisuudessa vähintään 10 minuuttia joka päivä. Usko tai älä: sinussa on ratkaisu jokaiseen ongelmaan, sinun täyty vain etsiä sitä sisältäsi. Joten seuraavan kerran, kun törmäät ongelmaan, keskustele oman itsesi kanssa ja katso, kuinka pian pystyt ratkaisemaan ongelmasi.

3. Yritä saada ainakin kolme ihmistä hymyilemään joka päivä. Onnellisuus on tarttuvaa, joten levitä sitä niin paljon kuin voit.

hymy

4. Älä hukkaa kallisarvoista energiaasi juoruiluun, energiasyöppöihin ihmisiin, menneisyyden ongelmiin, negatiivisiin ajatuksiin tai asioihin, joita et voi hallita. Käytä sen sijaan energiasi nykyhetkeen. Vuorokaudessa on 24 tuntia. On täysin sinun päätösvallassasi, mihin käytät tai kulutat nuo tunnit.

5. Elämä on liian lyhyt siihen, että hukkaat aikaa jonkun vihaamiseen. Anna kaikille kaikki anteeksi. Anteeksianto on vahvojen luonteenpiirre.

6. Sinun ei tarvitse voittaa jokaista erimielisyyttä. Sopikaa olevanne eri mieltä. Väittelyn voittaminen ei ole yhtä tärkeää kuin se, että rakastamasi ihmiset ovat onnellisia. Kannattaa siis valita viisaasti.

7. Solmi rauha menneisyytesi kanssa, jotta se ei pilaa nykyhetkeäsi. Et voi muuttaa mennyttä, mutta voit todellakin muuttaa tulevaisuutesi. Mennyt on mennyttä, mutta se, mitä on tulossa, on täysin sinun käsissäsi. Keskity nykyhetkeen ja tutustu uusiin asioihin.

8. Älä vertaa itseäsi muihin. Vertaa itseäsi siihen ihmiseen, joka olit eilen. Muista, että olet oman elämäsi sankari. Lakkaa vertaamasta itseäsi naapuriisi tai kollegaasi työpaikalla. Vertailemalla teet vain elämästäsi hankalampaa.

9. Kukaan muu ei ole vastuussa onnellisuudestasi kuin sinä itse. Sinun elämäsi, sinun sääntösi. Ota ohjat omiin käsiisi ja näytä maailmalle, että mikään ei kolhi sinua, ellet anna sen tehdä niin.

halauksessa

10. Auta apua tarvitsevia, ole antelias. Ole antaja, älä ottaja. Tämä näyttää nöyrän puolesi. Lisäksi se kasvattaa itseluottamustasi ja motivaatiotasi.

11. Se, mitä muut ajattelevat sinusta, ei ole sinun asiasi. Älä siis välitä! Ainakin olet antanut toisille ihmisille puhuttavaa!

12. Työsi ei pidä huolta sinusta silloin, kun olet kipeä. Ystäväsi pitävät sinusta huolta. Pidä siis heihin yhteyttä. Riippumatta siitä, kuinka outoja ja ärsyttäviä ystäväsi joskus voivat olla – he ovat silti ystäviäsi, ja ystävät ovat elämän tärkeimpiä asioita.

13. Olipa tilanne miten hyvä tai paha tahansa, se muuttuu. Muutos on luonnonlaki. Ole valmis kaikenlaisiin muutoksiin elämässäsi.


Lähde: Lifehacker

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image