3 merkkiä, joista tiedät, että intuitiosi yrittää viestiä sinulle jotakin

Tiedätkö sen tunteen, kun intuitio, tuo viisas sisäinen äänesi, yrittää opastaa sinua toimimaan jollakin tietyllä tavalla?

Saatat olla esimerkiksi työhaastattelussa, jossa kaikki vaikuttaa todella hyvälle, mutta jokin tietämys sisälläsi kertoo, että sinun ei kannattaisi ottaa työtä vastaan.

Tai olet saattanut pohtia ratkaisua johonkin asiaan ja yllättäen saatat saada vahvan intuitiivisen tuntemuksen siitä, miten sinun tulisi toimia. Tämä saattaa olla täysin järjenvastaista. Suurta tai pientä. Saatat esimerkiksi saada tunteen, että sinun kannattaisi soittaa jollekin, käydä jossakin tietyssä paikassa, osallistua jollekin tietylle kurssille, kertoa tuttavallesi jostain asiasta, josta et yleensä hänelle juttele tai kuunnella jotakin tiettyä radiokanavaa.

Nämä välähdyksenomaiset tietämyksen hetket tulevat tietoisuuteemme hyvin nopeasti, ikään kuin tyhjästä. Eikä mene kauaa kun selkeyden hetki saa seurakseen ajatusten tulvan. ”Mitä sinä kuvittelet?” ”Aivan hullua edes ajatella moista?” ”Mitä aiot tuollakin saavuttavaa?” ”Voitko olla täysin varma?”.  Yksi ajatus johtaa toiseen ja kohta olo on kaikkea muuta kuin varma ja selkeä.

Olen kuitenkin huomannut, että intuitiolla tapansa tehdä itsensä näkyväksi, jopa niinä hetkinä kun voimakas ajatusten virta pääsee sekoittamaan pään vieden selkeyden mukanaan.

HIMAHappiness_Sydamenpolku_aforismi5_HE

Jos tunnistat omasta elämästäsi seuraavat kolme merkkiä, niin on hyvin todennäköistä, että intuitiosi yrittää kertoa sinulle jotakin.

  1. Intuitio toistaa viestinsä uudestaan ja uudestaan

Mieli saattaa kiinnittää huomiosi sinne ja tänne. Välillä tunnet vetoa suuntaan x ja toisena hetkenä suuntaan y. Intuition viesti taas on toistuva. Se ei muutu hetkestä toiseen. Jos olet jättänyt intuition viestin huomiotta aiemmin, niin se saapuu kyllä uudelleen koputtelemaan sinua olkapäällesi.

Olen omassa elämässäni huomannut, että yleensä nämä intuitiiviset viestit, joita en halua huomioida, ovat sellaisia, joita en uskalla myöntää todeksi. Saatan sydämessäni haluta jotain, jota en uskalla rehellisesti itselleni myöntää. Tai minulle on tullut selkeys tarvittavasta elämänmuutoksesta ja haluan vastustella tätä tietämystä. Mieluummin työntäisin sen pois tietoisuudestani kuin ottaisin tarvittavat askeleet muutoksen toteuttamiseksi. Ja juuri näinä hetkinä intuitioni tulee muistuttamaan minua, uudestaan ja uudestaan, minkä sydämeni tunnistaa omaksi totuudekseni. Näyttää minulle sydämeni polun ja oikean suunnan.

  1. Intuition mukana on rauha

Jos huomaat, että sinulla nousee jotakin asiaa kohtaan suuri pelko tai valtava innostus, niin se ei vielä kerro, että intuitiosi yrittäisi näyttää sinulle suunnan, johon kulkea. Pelko saattaa olla vanhoista uskomuksistasi ja kokemuksistasi nousevaa epämukavuutta, kun ylität omia mukavuusrajojasi (joita sinun ehdottomasti kannattaakin ylittää pelosta huolimatta) ja suuri innostus saattaa taas olla egosi halua saavuttaa lisää ja yrittää kokea itseään arvokkaammaksi.

Usein on todella vaikea erottaa, milloin sitä on vain pelkojen ja egon talutusnarussa ja milloin intuitio yrittää ohjata ja varoittaa.

Oman kokemukseni ja tutkijoiden mukaan, intuitiiviseen viestiin sisältyy enemmänkin rauha kuin voimakas tunnelataus. Itse kutsun tätä tunteettomaksi tunteeksi. Pelon ja innostuksenkin alla oleva rauha. Tietämys, että näin asia on, vaikka en ehkä järjellä pystyisi selittämään miksi.

  1. Intuitio viestii myös kehosi kautta

Kuuntele kehoasi.

Jos jotakin asiaa kohtaan kehossasi on kevyt ja laajeneva tunne pelosta huolimatta, niin suunta on silloin mitä todennäköisemmin sinulle juuri se oikea. Voit tuntea aivan kuin joku vetäisi sinua lempeästi eteenpäin.

Jos taas kehossasi on jotakin asiaa kohtaan raskas ja supistuva olo, niin silloin sinun kannattaa pysähtyä ja kysyä itseltäsi rehellisesti ”onko tämä se suunta johon todella haluan kulkea?” Anna vastauksen vain pulpahtaa pintaan. Yleensä se tässä tapauksessa on ei.

Meistä jokainen voi oppia tunnistamaan intuitionsa ohjauksen harjoituksen avulla. Toivon sydämestäni, että näistä merkeistä on sinulle apua harjoitellessasi kommunikointia oman intuitiosi kanssa.

Rakkaudella,

Laura

 


HIMAHappiness_Sydamenpolku_logo

16.1.2017 alkavalla Sydämen polku -verkkokurssilla pääset sukeltamaan oman intuitiosi äärelle ja opit miten sinun intuitiosi viestii. Kurssilla pääset tominnallisten harjoitusten, kirjoittamisen ja ohjattujen meditaatioiden avulla harjoittelemaan elämään intuitiosi johdatuksessa jokapäiväisessä arjessasi. Käytännönläheisesti ja hauskasti. Tervetuloa mukaan!

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image
OSTA 3 MAKSA 2  kirjat & kortit 
PUOTIIN
close-image
10€ OSTOSRAHAA etukoodilla FESTARIT10 
PUOTIIN
close-image