Koskettava keskustelu elämän tärkeydestä – inspiroivassa haastattelussa Pequ Nieminen

Tässä inspiroivassa haastattelussa viereeni istui Pequ Nieminen. Pequ on toinen Hidasta elämää -sivuston perustajista, jonka tarina on innostava ja opettavainen. Istuimme alas Hidasta elämää -toimistolla ja juttelimme elämän tärkeistä asioista. Pequ on inspiroinut minua suunnattomasti omalla olemuksellaan, joten tämä oli henkilökohtaisesti tärkeä haastattelu.

Ajatustenvaihto on myös äärimmäisen kiehtovaa, sillä silloin uusilla ajatuksille on tilaa nousta. Erityisesti silloin kun luomme keskustelulle ajattoman tilan. Niin kävi tässä tuokiossa. Näiden haastattelujen tekeminen on opettanut minulle sen, kuinka kysymällä ja kuuntelemalla voin koko ajan oppia toisesta ihmisestä. Sen sijaan, että kertoisin pelkästään omia ajatuksia, koen että on tärkeää tässä ajassa pysyä avoimena toisille ihmisille. Vain silloin voin ymmärtää toista ihmistä ja hänen tärkeitä ajatuksiaan elämästä. Puhuminen on tärkeää mutta kuunteleminen on kultaakin arvokkaampaa.

Minä tarvitsin kaksi näin kovaa kokemusta, ennen kuin aloin havahtumaan ja oikeasti miettimään, mistä tässä kaikessa on kyse ja miten minun pitäisi säännöstellä sitä, miten käytän itseäni tässä elämässä.
– Pequ Nieminen-

Haastattelussa kävimme läpi seuraavia teemoja

  • Pequn omat terveyshaasteet ja niistä selviäminen
  • Kuinka Pequ selvisi kahdesta syövästä?
  • Hidasta elämää -sivuston synty ja sen tarkoitus
  • Sosiaalisen median vaikutus
  • Terveyden avaimia 2000-luvulla
  • Rakkautta, pelkoa ja fiilistelyä

Oli suuri kunnia päästä haastattelemaan viisasta miestä ja hyvää ystävääni. Tuokion suurin oivallus oli se, kuinka elämme hyvin erilaisia todellisuuksia samassa ajassa. Pohjoisen mies tai nainen omaa hyvin erilaisen ympäristön kuin etelän mies tai nainen. Kumpikaan ei ole parempi toistaan, mutta ympäristö vääjäämättä luo erilaisen todellisuuden meille ihmisille. Antoisia kuunteluhetkiä ystäväni!

Haastattelun löydät alla olevasta videosta.

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
VIELÄ EHDIT! Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image