Kookos-kahvikuorinta

Kahden ruoka-aineen vartalokuorinta – vain kahvia ja kookosta

Kirjoitus on mainosyhteistyö PUR-kaupan kanssa.

Kookos-kahvikuorinta
Kauppojen kosmetiikkahyllyt pursuavat valikoimaa ja uutisointi kosmetiikan mahdollisista haitoista yleistyy, lisäten entisestään valinnanvaikeutta. Tiesitkö, että voit valmistaa kosmetiikkaa myös itse keittiösi tutuista raaka-aineista? Näin vähennät elimistösi kemikaalikuormaa ja samalla vältyt turhien purkkien ostamiselta, sillä valmistat kosmetiikkaa ainoastaan oman tarpeesi mukaan.
PURin ekokosmetologi Rosi suosittelee kuorimaan ihoa noin kerran viikossa. Säännöllinen kuorinta poistaa kuollutta ihosolukkoa ja iho pääsee uusiutumaan luonnollisesti. Näin voit myös ennaltaehkäistä selluliitin muodostumista. Kokeile seuraavaa kädenkäänteessä valmistuvaa kuorintavoidetta ja nauti herkullisen tuoksuisesta, pehmeästä ihosta:
Kookos-kahvikuorinta
Kahvi-kookos vartalokuorinta
2rkl kahvinpuruja
2rkl kookosöljyä

Sekoitetaan keskenään tasaiseksi massaksi ja hierotaan koko keholle. Huudellaan pois hellävaraisesti. Kookosöljyllä on tunnetusti lukuisia eri käyttöalueita. Kuorinnassa se toimii mainiosti, jättäen ihon silkin pehmeäksi eikä iho tarvitse enää erillistä kosteutusta suihkun jälkeen. Kahvin sisältämä kofeiini taas tehostaa nestekiertoa ja aineenvaihduntaa, joten kuorinta toimii myös selluliitinhoidossa.


Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image
ALE! -20% yli 40€ ostoihin!
PUOTIIN
close-image