Puristaako pimeys pipoa? 6 kesäistä kuvaa kaamoksen karkotukseen

Marraskuu on monien mielestä masentavin kuukausi kalenterissa. Varsinkin, jos lunta ei ole maassa, pimeys voi vetää mielen matalaksi, ja ajatukset karkaavat haaveilemaan auringonvalosta, lämpimistä päivistä ja kesän tuoksuista.

Jos kuulut tähän joukkoon, jolla pimeä vuodenaika pistää pipon kireälle, tässä sinulle kuusi kesäistä luontokuvaa Lapin lumoavilta lakeuksilta, tuokoon ne sinulle sydämeen ja mieleen keveyttä kaamoksen keskelle.

Pssst… Siltä varalta, jos näiden kuvien katselu ei vielä vie mielen päältä pimeyden peittoa pois, postauksen lopussa on varmuuden vuoksi video, jossa pääset ihailemaan kesäisen Kilpisjärven mahtavia, maagisia maisemia. Puoli tuntia luonnon rauhaa saattaa hyvinkin olla se, jota juuri nyt tarvitset.

 

https://www.instagram.com/p/80CCe9r_GQ/

 

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
VIELÄ EHDIT! Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image